Maak je profiel aan

Cougar Kathlyn uit Hendrik-Ido-Ambacht daten

Meer informatie over deze leuke oma
Naam
Kathlyn
Leeftijd
53 jaar
Woonplaats
Hendrik-Ido-Ambacht
Provincie
Zuid-Holland
Land
Nederland
Lengte
165 cm
Kleur haar
Gekleurd
Kleur ogen
Blauw
Postuur
Gezet
Lef ,lekker stevig ,ongecompliceerd ,eerlijk,heerlijk ,respectvol ,humoristisch, geschoren op de juiste plekken en natuurlijk het liefst ,fors geschapen!! ,SCHOON ( dat vind ik wel heel belangrijk) , kan geven én ontvangen en natuurlijk heel erg belangrijk je vind mij leuk.
Date Maken

Mooie oma Jessa X (55)

iemand die me niet zal negeren. Wordt genegeerd door de persoon waar je om geeft het meest pijn doet. Ik hou van goed opgeleide, vriendelijke, verantwoordelijke en eerlijke mannen.

♡ Zwart haar ♡ Slank postuur ♡ Naaldwijk ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Lekkere moeder Priscillaa (50)

ik wil dat mijn man eerlijk en respectvol met mij is. Ik wil dat mijn man mijn leven is. En ik weet zeker dat ik alles aan mijn liefdevolle toekomstige partner kan geven. Ik waardeer kwaliteiten als eerlijkheid, humor, sterk karakter, verantwoordelijkheid, vrijgevigheid en trouw. Heb jij al die kwaliteiten

♡ Zwart haar ♡ Slank postuur ♡ Pijnacker ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Wulpse oma X Roryy (52)

ik heb aan je gedacht en zal dat altijd doen. Ik wou dat ik precies wist wanneer je zou komen. Ik wou dat ik precies wist wie jij bent, maar ik dacht dat als je bent zoals ik denk, ik je misschien niet ken. Ik verwacht dat je vol verrassingen zit, vol liefde. Ja, ik ben klaar om van je te houden, omdat ik voor je zorg,

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Hoogvliet Rotterdam ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Geile moeder Beth295 (51)

je kunt omgaan met een dominante vrouw en zal jezelf laten verleiden. Je bent altijd in voor een leuk spel waarin we allebei de regels bepalen. Als jij het ideale type voor mij bent, zal ik je met beide handen stevig vasthouden.

♡ Donkerblond haar ♡ Slank postuur ♡ Ammerstol ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Wulpse oma Johanna036 (56)

je bent ook vrij gemakkelijk om mee te praten en ook heel gemakkelijk in de omgang. Als je het goed met me wilt vinden, moet je open en eerlijk tegen me zijn, anders zou het nooit tussen ons werken. Ik wil dat we elkaar heel goed leren kennen voordat we naar de volgende fase gaan.

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Waarder ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Lekkere oma Wolfielady (52)

ik wil een speciale man ontmoeten. Ik hou vannen welgemanierde, eerlijke en knappe man als zijnde mijn partner. Je mag ook een beetje ondeugend zijn, maar alleen als we samen in bed liggen. Jij toont interesse in mijn familie en vrienden.

♡ Zwart haar ♡ Slank postuur ♡ Bleskensgraaf ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Mooie moeder HolyHolly0 (50)

ik ben op zoek naar een man die trots is en ambities heeft. En een man die verantwoordelijk en dapper is. En ik hoop dat we het goed met elkaar kunnen vinden, maar hoe dan ook zullen we dit goed laten verlopen?

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Benthuizen ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Opgewonden oma SexyFruit6 (54)

ik zou je een kant van mezelf willen laten zien die niemand jarenlang heeft gezien. Kun je ontvangen, maar ook zeker geven? Ben je op zoek naar de juiste persoon zoals ik? Wie weet hebben we zojuist elkaar gevonden.

♡ Blond haar ♡ Gezet postuur ♡ Poeldijk ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Sexy oma SSibbyy (56)

ik hou niet van tijd verspillen, dus ik zal de jouwe niet verspillen. Als je er zeker van bent dat je je aan mij zult binden. Begin dan met het sturen van een interessant bericht. Ik ben een goede metgezel, je moet ook goed zijn.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Pijnacker ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Lekkere oma Br1e4u (54)

alleen wij en niemand anders! Dat gevoel wil ik hebben en waar ik voor wil gaan! Dat zou toch geweldig zijn? Om niet meer alleen te hoeven zijn en het naar ons zin te hebben?!

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Oosterwijk ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Geile moeder MissEleono (51)

ik hou van iemand die me kan ondersteunen in alles wat ik wil. Ik hou van een man die me kan aanmoedigen. Ik hou van de man die me alle positieve kanten van het leven zal laten zien

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Naaldwijk ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Eenzame moeder SweetLex-i (50)

ik heb iemand nodig die voor me kan zorgen en zijn aandacht kan tonen. Ik ontmoet graag iemand die lief en zorgzaam is, iemand die dingen wil doen die me gelukkig kunnen maken. Een volwassen en verantwoordelijke man die de kleuren graag in mijn leven terug wil brengen.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Capelle aan den IJssel ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Eenzame oma Eil-Een (56)

een sexy, grappige, niet-serieuze man met een goed gevoel voor humor.

♡ Gekleurd haar ♡ Slank postuur ♡ Hillegom ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Opgewonden oma Cyaarah (56)

ik ben op zoek naar vriendschap met voordelen, seks en reizen meestal. Ik ga graag op reis, koop mooie dingen, verkoop ze soms. Ik wil iemand die gezond, vrolijk en betrouwbaar is. Ik hou van een man die voor me zorgt en me beschermt.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Zoetermeer ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Geile oma 12anne05 (53)

als we hetzelfde zoeken hier op deze site, stuur me dan gewoon een bericht en dan kijken we of we voor elkaar gemaakt zijn. Laten we ervoor zorgen dat alleen maar leuke dingen ons gaan overkomen. Wat kan ik doen om je gelukkig te maken, vertel het me en ik zal er alles aandoen.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Geervliet ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Sexy oma Gwwwen (53)

zin in een wilde nacht? Ik ben misschien wat ouder, maar daar merk je niks van.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Hoogblokland ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten
«1»
Kathlyn
Lef ,lekker stevig ,ongecompliceerd ,eerlijk,heerlijk ,respectvol ,humoristisch, geschoren op de jui