Maak je profiel aan

Cougars uit Drenthe ontmoeten voor sex

Wulpse moeder Tarutaru (48)

ik hoop hier een lieve man te vinden die ook positief in het leven staat en zich kan vinden in mijn profiel. Eerst maar een leuke chat, dan een gezellige date en verder als dat goed gaat: trouwen, huis kopen, kipcarvan erbij en niks meer aan doen. Hahaha. Nee grapje, de rest zien wij wel.....wel een reactie

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Emmen ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Eenzame vrouw Lucy186 (42)

een verantwoordelijk iemand die een doel in zijn leven heeft. Ik wil een man die eerlijk en trouw is, die ook op zoek is naar de aandacht van een vrouw en die bereid is om zowat alles te doen om mij gelukkig te maken. Een volwassen kerel die respectvol en optimistisch is!

♡ Gray haar ♡ Slank postuur ♡ Gasselte ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Hete oma Avondm3ns (54)

een spontane man, gezellig maar die ook van een rustige avond houd, die een stukje romantiek in zich heeft en die het fijn vind om samen met zijn liefde leuke dingen te ondernemen. Verder een goed uit ziende man die met zijn kleding een beetje mee gaat in de tijd! Ben jij vrijgezel, zie jij leuk contact met

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Meppel ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Mooie oma Fusako63 (54)

ik wil seks en maak daar ook geen geheim van. Alleen goede seks telt voor me en daar gaan we samen voor. Ik wil die seks mee maken en doen waar we zin in hebben. Mag ik je verleiden?

♡ Zwart haar ♡ Slank postuur ♡ Assen ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Sexy oma Geertje52 (57)

ik heb regelmatig seks met mijn man en wij bezoeken vaak swingerclubs. Het leuke daarvan is dat je eerst gezellig aan de bar een drankje kunt doen en daarna heerlijk samen van elkaar kunt genieten. Nu heb ik dit regelmatig via clubs gedaan, maar voor de verandering willen we het ook via internet dating

♡ Donkerblond haar ♡ Slank postuur ♡ Havelte ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Botergeile vrouw Suzie19760 (41)

ben je alleen, single en wel opzoek naar leuk contact om te zien wat daar uit voort kan komen en wil jij alles geven als het eenmaal zo ver is dan wil ik jou graag vertrouwen.

♡ Bruin haar ♡ Dik postuur ♡ Emmen ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Opgewonden vrouw HappyCarly (44)

als je contact met me opneemt, zorg er dan voor dat je meent wat je zegt. Ik word teleurgesteld door een man die te veel praat, maar niet echt durft te staan ??wat ze zeggen ...

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Nieuweroord ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Eenzame vrouw Junessa (42)

je moet wel een beetje voorbereid zijn als jij seks met mij zou willen. Laat mij zien en voelen en ervaren wat jij allemaal hebt geleerd en wat je goed kan en geef of leer mij die dingen ook! Ik weet dat jij hier tussen al die andere mannen verstopt zit!

♡ Zwart haar ♡ Slank postuur ♡ Papenvoort ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Hete vrouw Evi750725 (42)

je wilt mijn gebruiksaanwijzing lezen ;)

♡ Gekleurd haar ♡ Slank postuur ♡ Emmen ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Wulpse oma Energieked (59)

ik weet eigenlijk zelf niet eens precies wat ik zoek, in elk geval een man die zich zelf blijft en die oprecht is en interesse toont.

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Dwingeloo ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Sexy vrouw Liefdesboe (41)

geen probleem hebben met een roodharige meid. Geloof me maar die zijn er die dat absoluut niet willen. Wel een beetje los met de heupen kunnen zijn soms. Beetje muzikaal aangelegd. Verder lekker stoer ook wel een beetje te lief. En niet te scheutig met kadootjes.

♡ Rood haar ♡ Slank postuur ♡ Hoogeveen ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Botergeile vrouw Chr11ssie (41)

een familie georiënteerde man, een soort man die zijn geliefden op de eerste plek zet. Dat soort man is waar ik echt naar op zoek ben, een man die me een veilig gevoel geeft en ervoor zorgt dat ik me geliefd voel.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Meppel ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Botergeile moeder Irma1970 (47)

jij hebt een speciale gave, jij kan mensen die even in de put zitten weer blij maken. Dat is jouw eigenschap die mij heel handig van pas gaat komen; Dus als wij samen op date kunnen, kan jij voor mij iets doen en wie weet wat ik voor jou kan betekenen?

♡ Donkerblond haar ♡ Gezet postuur ♡ Valthe ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Botergeile vrouw Master-min (45)

ik ben op zoek naar een leuke betrouwbare man, ik heb genoeg ellende achter mij gelaten en zou graag met een leuke vent een nieuwe start maken. Ik wil graag alleen serieuze berichten, want anders ben ik niet geïnteresseerd. Groetjesss

♡ Gekleurd haar ♡ Gezet postuur ♡ Schoonloo ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Lekkere moeder Hotmanlove (48)

ik zoek natuurlijk geen vervanger voor mijn overleden man, waar ik wel op zoek naar ben is iemand waar ik mij op mijn gemak bij voel. Ik sta open voor suggesties, dus doe er maar een!

♡ Blond haar ♡ Gezet postuur ♡ Exloo ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Lekkere oma Blondgirl0 (58)

ik zoek geen relatie of verkering, ik zoek alleen maar een man die mijn eenzame uurtjes en mijn eenzame kutje wil komen verwennen. Ik hou wel van een rollenspel of een leuke fantasie maar misschien heb jij ook wel een spannende wens of een bijzonder trucje om mij gillend klaar te laten komen?

♡ Gekleurd haar ♡ Gezet postuur ♡ Hoogeveen ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten