Maak je profiel aan

Cougars uit Vlaams-Brabant ontmoeten voor sex

Vlaamse moeder Kattje1970 (47)

kom op, prins op het witte paard ik wil jou ontmoeten. Jij wilt net zo graag een fijne tijd hebben als ik. Jij schrikt er niet van dat ik al vroeg weduwe ben geworden! Het verdient heb ik verwerkt , nu nog een stukje gezelligheid!

♡ Zwart haar ♡ Slank postuur ♡ Holsbeek ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw Klokkeluie (45)

vertel me je stoutste droom en ik zal hem overtreffen, durf je dat niet te vertellen dan overtref ik hem alsnog dus dat maakt ook niet uit. Wel discreet want ik ben gelukkig getrouwd en wil dat zo houden.

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Halle-Booienhoven ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw Gabriana (43)

een man die er niet slecht uitziet en het wel ziet zitten een vrouw alleen gezelschap te houden af en toe. Iemand die graag lacht en plezier maakt en een goed hart heeft.

♡ Gekleurd haar ♡ Slank postuur ♡ Strijtem ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder Mrs Kay (51)

ik ben gewoon op zoek naar een seksmaatje. Niets meer niets minder. Zolang je goed voor me bent denk ik dat we het leuk zullen hebben samen. Wil je ook andere dingen met me doen?

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Grazen ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma PomLairest (53)

vertel me maar iets over jou, want ik heb geen idee wat er voorbij zou kunnen komen. Daarom zeg ik: Verras me! Mocht je nog leuke woorden of zinnetjes willen leren dan kan ik je wel het één en ander doorschuiven, haha.

♡ Zwart haar ♡ Slank postuur ♡ Leuven ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder Schobbelaa (48)

haha je denkt een rood licht te zien en stopt en komt er dan achter dat je voor mijn profiel bent gestopt en als je dan toch stil staat kun je net zo goed een gesprek met mij aangaan toch?

♡ Rood haar ♡ Slank postuur ♡ Leuven ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma Madgirl (59)

voor een gezellige tijd zoek je een gezellige meid hihi! En ik een vent waar ik lekker mee kan lachen, leuke films mee kan zien en reisjes mee kan maken. Weet jij precies wat je zoekt in een relatie net als ik, laat me wat weten!

♡ Gekleurd haar ♡ Slank postuur ♡ Vilvoorde ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse dame Trioschier (40)

tja, je bent wel iemand die en heel geil is en heel expressief;) Je hoeft niet bi te zijn hoor. Het gaat puur om een sexueel onderonsje en bij een ondeugende klik kunnen we het misschien vaker doen. Ik vind het nog geiler als jullie mijn beide gaatjes volspuiten.

♡ Rood haar ♡ Slank postuur ♡ Oetingen ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder Leonietus (48)

samen spelen is iets wat jij wel ziet zitten. Een beetje een sportieve man is wel gewenst en verder moet je een goed innerlijk hebben.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Diest ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder Misschienw (49)

ik ben op zoek naar spanning, romantiek is niet zo zeer een pre. maar moet wel iniatiefnemer zijn. goede potentie

♡ Donkerblond haar ♡ Slank postuur ♡ Gelrode ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder Willyborst (48)

ik zoek lekkere mannen en vrouwen die net als ik houden van geile sex. Discretie is heel belangrijk! Mannen en vrouwen die geen safe sex willen moeten bij mij niet komen aankloppen. Ze moeten houden van lekkere sex om samen te genieten!

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Melsbroek ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw Cocktaildr (45)

ik zoek niet de perfecte man. Die bestaat niet. En ik zal zelf ook best mijn foutjes hebben;-)). Goedgekleed en verzorgd. Beetje met de tijd meegaan. Stel we vinden elkaar interessant? Het hoeft niet in sneltrein vaart. Het is juist leuk om rustig te bekijken of je bij elkaar past. Ik heb geen zin in

♡ Gekleurd haar ♡ Slank postuur ♡ Leuven ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw Snoeziepoe (43)

echte eisen voor een man heb ik dan ook niet. Het enige wat ik wel op prijs stel is eerlijkheid. Want ik wil serieus wat op bouwen met een man en hoop dan dat jij daar ook gewoon serieus en eerlijk over bent.

♡ Zwart haar ♡ Slank postuur ♡ Bunsbeek ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder BrendaP (51)

ik zoek een man waar ik mee kan lachen maar die ook met me mee kan huilen, een echt een maatje dus. Ben jij de man die ik daarnet heb beschreven dan wacht ik jouw bericht vol spanning af.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Wambeek ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse dame Mikisingle (40)

een eerste keer anaal weet jij wel iets lekkers van te maken. Mijn kontje zal geen pijn voelen, sterker nog, ik zal alleen maar meer en meer willen en nooit meer vaginaal geneukt willen worden. Mannen klim in je virtuele pen en doe mij een anaal aanbod wat ik niet kan afslaan.

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Dormaal ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder Annmarie07 (49)

je zorgt voor jezelf en observeert, je rookt niet want ik houd niet van roken en van de geur. Je respecteert mij en houdt echt van me en breekt mijn hart niet.

♡ Zwart haar ♡ Slank postuur ♡ Linden ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten