Maak je profiel aan

Cougars uit Vlaams-Brabant ontmoeten voor sex

Vlaamse moeder Chocotoff (47)

je moet wel een beetje lef hebben, een echte man zijn die de vrouw kan leiden in een spannende date, een leuke plek en wie weet wat er dan van komt.

♡ Zwart haar ♡ Slank postuur ♡ Hal ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma PomLairest (53)

vertel me maar iets over jou, want ik heb geen idee wat er voorbij zou kunnen komen. Daarom zeg ik: Verras me! Mocht je nog leuke woorden of zinnetjes willen leren dan kan ik je wel het één en ander doorschuiven, haha.

♡ Zwart haar ♡ Slank postuur ♡ Leuven ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw Justme47 (45)

een man die als het even kan net zoals mij vrijgezel is. Dat kan zijn gescheiden, weduwe, maakt niet uit wat jouw verleden is, zo lang jij maar kijkt naar het heden en klaar bent om een nieuwe frisse start te maken.

♡ Gekleurd haar ♡ Slank postuur ♡ Strijtem ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma 58berni (59)

een soulmate, is dat ook waar jij naar op zoek bent en zullen we ontdekken of dat is wat we allebei leuk vinden? Ik wil weten of we er samen voor kunnen gaan. Gewoon door er voor elkaar te zijn.

♡ Donkerblond haar ♡ Gezet postuur ♡ Dormaal ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma Fleurhoek (59)

ja, dat vind ik wel moeilijk om te zeggen, ik laat een ander altijd in zijn waarde en heb geen hoge verwachtingen van iemand dus ook niet veel eisen. Wees jezelf, aardig, rustig, lief en hou van knuffelen dan kom je bij mij al een heel eind. Mocht je interesse hebben dan zie ik wel een bericht tegemoet komen!

♡ Gekleurd haar ♡ Slank postuur ♡ Attenhoven ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw Lizziewizz (45)

zie je het al zitten? Nou dat is dan mooi want ik zie het ook helemaal zitten en wil dit heel erg graag aan gaan pakken dus zou blij zijn als ik nu eens een lekkere geschikte man ga vinden ervoor.

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Everberg ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma Kinkybomma (59)

jij bent een man met veel gezichten. Je kan lekker onderdanig zijn maar kan ook de oermens in je naar boven laten komen om mij te komen verwennen. Ook houd je van leer.

♡ Bruin haar ♡ Gezet postuur ♡ Kerkom ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder ViaVia68 (50)

ben jij ook zo benieuwd hoe het zal aanvoelen als ik voor je neer kniel en stevig aan je pik begin te zuigen. Dat ik je net zo lang pijn, dat je kreunend en stotend klaar komt. Maar kom je daarna dan mij verwennen.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Bunsbeek ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma Hittepeti1 (57)

een leuke man die graag wil genieten met een vrouw

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Aarschot ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma Violet 196 (56)

ik heb een man nodig die voor andere mensen zorgt. Een man die lief en aardig is voor alle mensen om hem heen. Ik zoek een man die ook veel begrip heeft voor alle mensen en in het bijzonder voor mij.

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Loonbeek ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma Subwil2016 (59)

jij bent in de gelegenheid naar hier te komen. Ook wil jij best eens een nachtje blijven. In het begin nog niet misschien, maar later wel. Je bent dominant, want ik ben best onderdanig. Verder ben jij gewoon leuk om te zien en fijn in de omgang.

♡ Gekleurd haar ♡ Slank postuur ♡ Leuven ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw Digidate (44)

wil jij ook het echt het echt werk? Lekker 2 warme lijven tegen elkaar aan en elkaars natte plekke verwennen? Veel likken en vingeren en heel veel standjes? Dan moeten we snel in contact zien te komen!!!

♡ Gekleurd haar ♡ Slank postuur ♡ Zaventem ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder Dwaalster (51)

een leuke niet rokende man want ik wil graag gestopt blijven en niet getriggert worden om weer te beginnen, wel graag serieuze mannen want ik zit niet op losse contacten te wachten.

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Zichem ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw Tiananana (41)

iemand die me begrijpt en zal proberen om romantisch te zijn voor mij. Ik ben goed in vanalles. Ik wil gewoon dat je goed voor me bent. Zullen we van elkaar genieten?

♡ Donkerblond haar ♡ Slank postuur ♡ Gaasbeek ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw Sisslisss (44)

jij bent een man die het leuk en spannend vindt om af te tasten. Die ook alleen sex zoekt en helemaal los wil gaan. Je valt op rijp met ronde vormen en denkt ook zeker aan mijn genot.

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Neerijse ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder Moeskersen (48)

gewillig en geil dat ben jij. Jij hebt een harde lul of een ontzettende natte doos. Jij bent dol op het aflikken van een vrouw en mag zelf graag gezogen worden. Het enige wat ik verlang is een beetje discretie.

♡ Zwart haar ♡ Slank postuur ♡ Bost ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten