Maak je profiel aan

Cougars uit Vlaams-Brabant ontmoeten voor sex

Vlaamse oma Cheri4u (56)

je hebt me altijd wel wat leuks te vertellen. Een rechtlijnige persoon die niet veel redenen nodig heeft om wat met me te kletsen Ik haat het wel als mensen liegen. Dus ben een eerlijke man en we kunnen het leuk samen maken!

♡ Zwart haar ♡ Slank postuur ♡ Beert ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma Falana (58)

je bent gebonden of vrij het maakt me niet zo veel uit als je maar schoon netjes en verzorgd bent en voor langere tijd beschikbaar hihi..

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Vollezele ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma LeiighX (52)

ben je goed in het regelen van dingen zoals ik? Als je je ook geïrriteerd voelt als je spullen niet op de juiste plaats liggen. Ik weet dat je het gevoel ervan kent. We kunnen samen minstens een keer per week of in een maand tijd doorbrengen.

♡ Blond haar ♡ Gezet postuur ♡ Meldert ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw HelmaBabe (45)

ben jij ook geil en lekker opwindend? Doen we jouw pik in mijn natte kut en gaan goed tekeer? Dan weet ik zeker dat we een fijn hoogtepunt kunnen bereiken!

♡ Donkerblond haar ♡ Slank postuur ♡ Sint-Joris-Winge ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder Hope67 (50)

ok jij hebt alles wat je wil, maar ook jij blijft zoeken naar dat ene? Dan zou het toch geweldig zijn als ik dat ene voor jou ben en jij voor mij!

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Herent ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder Nadienie (47)

jij wil graag kennis maken met een sociale dame die niet verlegen is om zichzelf aan jou bloot te geven! Jij bent op zoek naar spanning en avontuur en geeft er niet om dat ik getrouwd ben!

♡ Rood haar ♡ Gezet postuur ♡ Helen-Bos ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw Lottybever (43)

jij zoekt en ik zoek. Je houd van de leuke dingen maar ook een stevig gesprek en af en toe een flinke discussie over een dagelijks iets kan je wel waarderen. Je geeft niet snel op en als je dromen heb dan streef je ze ook helemaal na tot je het bereikt heb.

♡ Gekleurd haar ♡ Slank postuur ♡ Gelrode ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw Ashlynn123 (43)

ik ben op zoek naar een man die, net als ik, een beetje druk en gek is. Ik denk dat we elkaar dan mooi kunnen aanvullen in avontuurlijke gebieden en natuurlijk in bed. Ik vind dat erg belangrijk in een relatie!

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Goetsenhoven ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder ZuidNLse (51)

bedsport is ook sport :) Maar dat had jij natuurlijk al lang in de gaten. Je houdt van variatie en weet er de spanning in te houden. Het mag voor mij ook stiekem dus als je niet single bent, vind ik dat best wel lekker.

♡ Zwart haar ♡ Slank postuur ♡ Asse ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma KantoorMad (59)

ik zou graag een intelligente man met wie ik kan praten willen vinden, delen wat het leven te bieden heeft: de sport samen (maar niet altijd, alleen is ook leuk :-)), het bezoeken van plaatsen in Nederland of anders, uitgaan ... hoeft niet meer dan dit als echte vriendschap is genoeg voor mij ook, maar als

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Leuven ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw Takemeout1 (44)

jij bent een hele dominante man, je duld geen tegenspraak, dat straf je meteen af met billenkoek. Je eist volledige overgave...van mijn kutje en mijn kont!

♡ Donkerblond haar ♡ Slank postuur ♡ Holsbeek ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder AnneSuze (50)

jij staat er ook ontspannen in. Voor jou geen relatie (of die heb je al dat maakt me ook niet uit) maar een leuke date af en toe zonder dat er verder dingen moeten of verwacht worden. Ik vind het wel leuk als jij ook van lingerie houdt en lekker met attributen wil spelen.

♡ Gekleurd haar ♡ Gezet postuur ♡ Aarschot ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw Heydidi (41)

heb je iets geweldigs voor mij? Ik weet zeker dat we alleen maar spannende dingen zullen doen. Ik zal ervoor zorgen dat je tevreden bent met mij. Ik weet zeker dat we dit voor ons kunnen laten gebeuren. Ga je me de dingen geven die ik wil?

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Meldert ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder WietekeBE (49)

ik heb een man nodig die me mooi vindt zoals ik ben. Die het geil vindt als ik me opdof voor jou en een sexy stoeipakje zeker kan waarderen. Ik zoek jou als je me hard wil neuken en het stiekem ook heel spannend vindt dat het eigenlijk niet mag.

♡ Bruin haar ♡ Gezet postuur ♡ Houwaart ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder ElfiE (48)

niet te veel plannen, spontaan dingen ondernemen dat zit wel in jou. Jij zou ook graag weer een leuke vrouw vinden om dingen mee te gaan doen. En wat die dingen zijn, dat bedenken wij samen wel, zo lang wij er maar plezier in hebben.

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Aarschot ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw Likeflowah (44)

volgens mij is er niemand perfect en heeft iedereen wel een mindere eigenschap. Maar als het echte liefde is, dan slaan wij er wel doorheen. Door lief en leed! :D

♡ Zwart haar ♡ Slank postuur ♡ Vaalbeek ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten