Maak je profiel aan

Cougars uit Luxemburg ontmoeten voor sex

Vlaamse oma 10Joleen10 (56)

ik zou heel graag een man naast me willen hebben die dolgraag zijn liefde en aandacht aan mij zou willen geven. Iemand die respectvol is en begripvol. Iemand die behulpzaam is, vriendelijk en mij goed behandeld als we met zijn tweetjes zijn. Wie kan mij dat geluk weer laten voelen wat ik zou graag wil?

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Framont ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder Hohohoolly (47)

je bent een man die zonder complicaties op zoek is naar een langdurige relatie. Ik geef de voorkeur aan iemand met een volwassen geest die al ervaring heeft gehad met vrouwen. Ik hoop dat je zo iemand bent en dat ik je snel kan ontmoeten.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Houdemont ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder Janaxx2018 (47)

als je net als ik ook zit te wachten op een leuke relatie. Dan ben ik al hier voor jou! Zullen we hier vinden wat we zoeken of durf je de eerste stap niet te zetten?

♡ Bruin haar ♡ Gezet postuur ♡ Lesterny ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma NakedCar (55)

als je ook geil bent, vind ik je al leuk. Nog beter als je een beetje een viezerik bent, lol! Ik weet zeker dat we samen veel intiem plezier zullen hebben!

♡ Donkerblond haar ♡ Dik postuur ♡ Herbeumont ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw Laurie1971 (46)

kan je wat tijd met me doorbrengen in een coffeeshop of zoiets? Ik denk dat ik je misschien een beetje persoonlijk wil leren kennen.

♡ Zwart haar ♡ Slank postuur ♡ Lamorteau ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw Daaahlia (44)

ik ben op zoek naar een man die open staat voor gezelligheid. Dit hoeft niet per se een relatie te worden maar gewoon genieten samen. Ik bedoel, we hoeven het geen naam te geven wat we samen hebben. Ik geniet van genegenheid!

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Lomprez ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma Ivyxx252 (52)

ik sta zeker niet open voor een eenmalige afspraak met een gezellige man. Ik wil meer en kijken of het klopt, jij en ik? Ik gaan voor gevoel en vind het belangrijk om goed met je te kunnen praten.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Mabompré ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma DebbiDeb65 (53)

je zou dominant moeten zijn en bereid om me vast te binden en me droog te zuigen

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Ruette ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma Dondonna (56)

iemand die altijd klaar staat voor de avonturen in het leven, maar het niet erg vindt om binnen te blijven en een film te kijken als het weer erom vraagt. Ik hou erg veel van honden. Ik heb een paar jaar geleden een labrador gered uit het asiel en we zijn sindsdien de beste vrienden. Ik probeer gezond te eten,

♡ Donkerblond haar ♡ Gezet postuur ♡ Guirsch ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw Yaellehott (46)

je moet discreet zijn en je moet weten hoe je intiem moet zijn en niet saai zijn . Je bent een persoon die vrouwen respecteert en ze goed behandelt. We moeten echt gaan praten, zodat we wat tijd kunnen besparen.

♡ Bruin haar ♡ Dik postuur ♡ Houffalize ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma SingleHarp (52)

je bent een warme man die van ontspanning houdt en dit uitstraalt. Je neemt rustig de tijd om elkaar beter te leren kennen. Een man met een goed hart is wat ik zoek.

♡ Bruin haar ♡ Gezet postuur ♡ Houdemont ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw SanneRooss (43)

je wilt ook een triootje en als mijn man het er mee eens is, kunnen we uiteindelijk een leuke middag hebben, samen met ons tweeën ook. Maar eerst dat trio!

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Morhet ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw Lexiiss (42)

een man die echt zou moeten zijn, ik wil hier geen bedrieger ontmoeten. Ik wil een fatsoenlijke kerel ontmoeten met fatsoenlijke bedoelingen, die weet wat hij doet en weet hoe hij een vrouw moet behandelen

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Grupont ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw Lookin4aLo (46)

jij bent een man die zichzelf in dit plaatje kan plaatsen. Je bent sociaal, loyaal en en geeft om de nieuwe mensen die in je leven gaan komen.

♡ Zwart haar ♡ Slank postuur ♡ Aarlen ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw Marlelee (41)

zoals ik al eerder zei, op zoek naar een betekenisvolle relatie met een slimme, ambitieuze, verfijnde; ontwikkelde, zelfverzekerde, sterke MAN! Zo'n man wil ik echt hebben als mijn geliefe.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Corbion ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma LadyUrsull (59)

ik zoek iemand die tijd voor me wil maken en samen een fijne tijd te hebben. Als ik dat kan krijgen dan is het goed. Ik heb daar veel voor over en daarom pak ik er flink voor uit. Jij ook?

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Champlon ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten