Maak je profiel aan

Rijpe cougars die in Noordwijk, Zuid-Holland wonen

Eenzame vrouw NaThAliEa (44)

jij bent een gezelligheidsdier. Je zoekt een fijne vriendschap met een leuke vrouw en sluit een relatie niet uit. Je deelt graag de leuke en niet leuke dingen met de vrouw die jouw vriendin wordt. Je houdt van lekker eten.

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Noordwijk ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Leuke moeder Geahhh (51)

wat ik het liefst zou vinden is een fijne vent met een avontuurlijke en energieke instelling. Iemand waar ik echt wat mee op kan bouwen.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Noordwijk ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Leuke vrouw Pringeltje (41)

ik zoek iemand voor een lange termijn, misschien wel voor de rest van onze levens om die te delen. Ik hou van openhartige mannen die er niet voor terugdeinzen om hun gevoelens te tonen. Maar ik wil natuurlijk geen dramaqueens, want ik ben geen psycholoog of iets dergelijks haha.

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Noordwijk ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Geile dame Iammissmad (40)

ik zoek een man die net als ik van lekker eten houd, die er verzorgd uitziet, spontaan is en zin heeft in een gezellig avondje met mij door te brengen.

♡ Zwart haar ♡ Dik postuur ♡ Noordwijk ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Botergeile oma SingleInge (58)

een leuk bezoekje op een leuke camping en je mag van mij blijven slapen. Nou wat wil je dan als man nog meer. Gewoon lekker even op visite komen en mee eten drinken en dan zien we toch wel wat we doen.

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Noordwijk ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Sexy oma Jekanmewin (59)

bijzonder vind ik het als een man mooie verhalen kan vertellen en avontuurlijk is ingesteld waardoor hij alles uit het leven haalt wat er in zit. Dat hij gepassioneerd is, een zorgzame man is die meestal het welzijn van een ander voor die van zichzelf stelt. Altijd lerend van de lessen van het leven en nog

♡ Gekleurd haar ♡ Slank postuur ♡ Noordwijk ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten
«1»