Maak je profiel aan

Cougars uit Luik ontmoeten voor sex

Vlaamse moeder BackonTrac (47)

ik wil gewoon iemand vinden die er klaar voor is ! Iemand om plezier mee te hebben en niet meteen het bed mee in te duiken. Omdat ik hier niet ben voor een snelle wip

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Feneur ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma Melanie196 (57)

een discrete minnaar die me kan geven wat ik nodig heb! Je moet van orale seks houden en je wilt me ??neuken in verschillende standjes. Ben jij de man waar ik naar op zoek ben?

♡ Blond haar ♡ Gezet postuur ♡ Elsenborn ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma KinkyNylah (59)

ik vind het leuk om een ??partner te vinden die vriendelijk, begripvol, ruimdenkend en discreet is. Ik hou van een stoere man die mijn nachten spannend zal maken. Een geile, hete man die me laat voelen dat ik nog sexy ben.

♡ Gekleurd haar ♡ Gezet postuur ♡ Haneffe ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma A-x-Riana (55)

de perfecte man voor mij is heel eenvoudig, ik wil gewoon dat je grappig en echt bent dat is alles wat ik van je vraag. Ik wil een man vinden die verantwoordelijk, loyaal, eerlijk, lief en romantisch is.

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Lixhe ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder BellaMii (49)

we worden tussen een steen en een harde plek geduwd om te ontdekken waarom we ineens zo bedreigd zijn en het antwoord is heel simpel. Iedereen die niet van ons is, is in staat om iets anders naar de tafel te brengen dat we misschien niet hebben en vice versa. Wanneer deze nieuwe persoon langskomt is het bijna

♡ Blond haar ♡ Gezet postuur ♡ Hamoir ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma DavinaP (53)

belangrijk vind ik het wel dat je ook een beetje simpel en gewoon ben. Dan pas je misschien erg goed bij mij. Ik hou niet van veel poeha maar dat is wel duidelijk.

♡ Blond haar ♡ Gezet postuur ♡ Kemexhe ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder XxxBrookly (48)

een ervaren man die me een warm en wild gevoel kan geven in bed. Een volwassen kerel die niet saai is om mee samen te zijn en altijd in is voor een goede tijd. Verantwoordelijk en een die met mij mee kan naar mijn vrienden tijdens een feest. Vrij om iets te doen en iemand die op seks gebied veel zin heeft.

♡ Donkerblond haar ♡ Gezet postuur ♡ Dison ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder Jackjack67 (50)

zeg ik je later

♡ Rood haar ♡ Slank postuur ♡ Liège ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma Baby-babe (58)

houdt natuurlijk net zoveel van sex als ik, vind een goed voorspel helemaal niet erg. Omdat je dan lekker gepijpt word, overal gelikt en gezoend word en je mag me neuken zoals je wilt. Meer kun je toch niet willen? Als je wel meer wilt, laat het me dan ook weten, we passen er wel een mouw aan :).

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Herstal ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder Mirriammm (50)

afhankelijk van de reacties die ik krijg, hebben we een feestje voor ons tweetjes of eentje met nog een paar andere mannen. Ik ben er nieuwsgierig naar, ik heb nooit groepseks gehad maar er is een eerste keer voor alles.

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Glain ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma Inkiemm (57)

bij jou kan ik er zeker van zijn dat er meer gaat gebeuren dan alleen maar wat knuffelen. Jij wilt ook net die ene stap meer en echt mij voelen om jou heen. En als ik zeg om jou heen dan bedoel ik met 1 bepaald deel uiteraard.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Stoumont ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder PatSingleS (49)

zeg ik je later

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Liège ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw Jacqiezoek (41)

ben jij iemand die overweg kan met kinderen en je ook opstelt als een vriend voor mijn zoontje? Een vader heeeft hij al namelijk. Mocht je net als ik hieromheen kunnen plannen dan is het goed. Ik ben benieuwd naar jouw hobby's want de mijne is fotografie.

♡ Gekleurd haar ♡ Slank postuur ♡ Herve ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma Emmberlyly (55)

iets anders dat duidelijk moet worden gemaakt naast het delen van een gemeenschappelijke hobby of kijk, is het idee dat, terwijl iemand een relatie heeft, ze vrienden van het andere geslacht mogen hebben en nee, dat betekent niet dat ze vals spelen. Hoop van je te horen.

♡ Zwart haar ♡ Slank postuur ♡ Flémalle ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma Kayllie (58)

een leuke man die wel van een geintje houd maar die ook serieus kan zijn. Je moet met me uit willen en niet te gierig zijn. Het gaat mij echt niet om het geld dat heb ik genoeg. En je hoeft me ook niet alles te betalen maar ik zou het wel een eer vinden als je me lekker mee uit neemt op jou kosten.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Freloux ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder LieffieLid (48)

leuke man met veel passie en humor

♡ Gekleurd haar ♡ Slank postuur ♡ Trooz ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten