Maak je profiel aan

Cougars uit Luik ontmoeten voor sex

Vlaamse dame Vilmaxxx (40)

je moet een dikke lul hebben omdat ik wil dat je alles aan me toevoegt en mijn poesje weer levend laat voelen en het moet heel goed zijn dat je het lang volhoudt omdat ik wil dat het heel lang in me blijft zitten.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Meyerode ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw Joyaass (43)

als je op zoek bent naar een langdurige relatie, ben ik er gewoon voor je. Heb je zin in leuke tijd met mij? Laten we deze dag goed maken voor ons vandaag.

♡ Bruin haar ♡ Dik postuur ♡ Esneux ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma HelgaK (55)

nu ben ik op zoek naar iemand die me aan het lachen kan maken. Om eerlijk te zijn maakt het niet uit of we gemeenschappelijke interesse in het leven hebben of niet, zolang je een vriendelijke en eerlijk persoon bent. Ik vind het goed.

♡ Rood haar ♡ Dik postuur ♡ Borgworm ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw Kate555 (46)

je moet discreet en eerlijk tegen me zijn, dus we staan ??op dezelfde niveau. Hou niet van iemand die zich op de borst klopt maar eenvoudig is.

♡ Donkerblond haar ♡ Slank postuur ♡ Hamoir ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma Igrid (53)

je begrijpt dat ik discretie op prijs stel, je stelt niet te veel vragen en draait niet om de hete brij heen. Je houdt er van om een vrouw van kop tot teen te verwennen en verwend te worden. Je zoekt geen snelle wip maar wil en kan je tijd er voor nemen.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Ensival ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma Zar1a (56)

trefwoorden: Lief,vrolijk, spontaan en betrouwbaar. Passen die woorden bij jou? Dan zoek ik jou.... en laten we er dan geen gras over groeien we worden er ook niet jonger op, en we willen toch samen genieten van het leven?

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Kelmis ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw Beaudinely (41)

spontaan, lief, ik heb niet veel eisen wel gewoon lekker jezelf zijn.

♡ Gekleurd haar ♡ Slank postuur ♡ Luik ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma Thea2707 (56)

ik geloof nog steeds in de ware liefde en omdat ik nu langer alleen ben dan ik zelf wil, zou ik dat graag hier willen vinden. Ben jij misschien ook op zoek naar liefde en zullen we samen er eens tijd voor nemen om te kijken of wij misschien wel de perfecte match zouden kunnen zijn? Lijkt jou dat ook een goed idee?

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ La Gleize ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw KATJA (46)

?

♡ Bruin haar ♡ Lierneux ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder JessicaVdB (50)

je vindt mijn charmante verschijning echt wel de moeite en je kan mij ook duidelijk tonen dat je mij waardeert. Ik hoop dat jij single bent want ik wil mijn hart niet verliezen aan een man die al gebonden is.

♡ Rood haar ♡ Slank postuur ♡ Rocourt ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw HeppyJ (46)

je bent niet op zoek maar neemt het leven zoals het komt en maakt er gewoon het beste van. Afknappen doe ik op bazige mannen en witte sokken in sandalen onder een korte broek :/ Maar voor de rest mag je zijn wie je wilt, leuk om mee om te gaan, spontaan en direct maar je kunt ook wel wat tegengas van mij verdragen.

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Bra ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma Inkiemm (57)

bij jou kan ik er zeker van zijn dat er meer gaat gebeuren dan alleen maar wat knuffelen. Jij wilt ook net die ene stap meer en echt mij voelen om jou heen. En als ik zeg om jou heen dan bedoel ik met 1 bepaald deel uiteraard.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Stoumont ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma AlishaD (57)

als je problemen hebt wanneer ik aan mijn portemonnee trek als we ergens eten, kun je beter niet reageren. Je bent niet dominant en kan mijn advies zeker waarderen. Geef je me die leuke tijd? Ik zal zeker serieuze berichten beantwoorden.

♡ Blond haar ♡ Gezet postuur ♡ Cérexhe-Heuseux ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma Angeliques (54)

ik hoop iemand te vinden, die heel hygiënisch is. Maar natuurlijk is het wel heel belangrijk dat je mij op de juiste momenten goed kan verwennen. Hopelijk hou je dus van beffen, anaal neuken en de andere geile standjes.

♡ Gray haar ♡ Slank postuur ♡ Luik ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw Holidaygir (42)

leuke spontane man, die zijn leven op het rit heeft, zelfstandig is en niet verlegen. Er van hou om samen leuke dingen te doen. Houd van lekker eten en samen genieten van de kleine dingen in het leven.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Ambresin ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw Rrrrrriann (41)

alles wat ik nodig heb is een lieve man en een arm om mij heen. Lekker knuffelen en samen zijn, de tijd nemen en met elkaar praten. Leuke dingen doen en gewoon maatjes worden. Is dat wat bij jou past? Reageer dan even op mij.

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Luik ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten