Maak je profiel aan

Cougars uit Luik ontmoeten voor sex

Vlaamse moeder HotDeeDee (48)

ik hou van echte, sterke en veilige mannen die me willen ondersteunen en houden van vrouwen met een sterke wil en die hun eigen doelen / hobby's hebben.

♡ Donkerblond haar ♡ Slank postuur ♡ Ben-Ahin ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw BoobAthild (42)

je weet hoe je een vrouw moet behandelen, met je tong en met je pik. Je wil lekkere seks, en je pik lekker een beurt wilt geven, denk dan aan mij ; )

♡ Bruin haar ♡ Gezet postuur ♡ Les Avins ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse dame Tia124 (40)

ik wil bij een trouwe man zijn. Kun jij die voor mij zijn? Ik wil een romantische relatie met je hebben. Wil je alle dingen ervaren die ik voor je kan doen?

♡ Zwart haar ♡ Gezet postuur ♡ Glons ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder Blublub201 (50)

mijn hart gaat sneller kloppen van mannen die een eigen mening durven te hebben zonder deze op te dringen en heel lief en zorgzaam zijn.Uiterlijk is voor mij niet belangrijk even als leeftijd.

♡ Bruin haar ♡ Gezet postuur ♡ Hollogne-aux-Pierres ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw JustBetwee (43)

ik zou graag een leuke, liefdevolle man willen ontmoeten met een goed gevoel voor humor die een uitstekende persoonlijkheid heeft maar bovenal kenmerkend is voor nederigheid. Dat is de perfecte match voor mij.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Burdinne ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw Co Rina X (46)

ik zou graag een man ontmoeten die bereid is om onvoorwaardelijk van me te houden. Een man die eerlijk is, oprecht, lief, genereus, vriendelijk, onzelfzuchtig en die bereid is om me binnenkort in mijn geboorteplaats te ontmoeten.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Donceel ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma Baby-babe (58)

houdt natuurlijk net zoveel van sex als ik, vind een goed voorspel helemaal niet erg. Omdat je dan lekker gepijpt word, overal gelikt en gezoend word en je mag me neuken zoals je wilt. Meer kun je toch niet willen? Als je wel meer wilt, laat het me dan ook weten, we passen er wel een mouw aan :).

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Herstal ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw Sosos1974 (44)

ik verwacht een respectvolle en eerlijke man te vinden, die slechts één vrouw nodig heeft en een serieuze relatie met haar heeft. Ik hoop dat zo'n man vandaag nog steeds bestaat. Ik zal op zijn boodschap wachten.

♡ Gekleurd haar ♡ Slank postuur ♡ Glons ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma Vivian J (52)

je bent in eerste instantie bevriend met mijn zoon en jij bent niet zijn vader. Maar probeert met hem om te gaan zoals een vader met zijn zoon omgaat. Je bent een goede Samaritaan die anderen en ook mij helpt.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Burdinne ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma AzzzaleaA (53)

ik zoek gewoon wat mensen die wat vreugde kunnen bijdragen in een gesprek. Vooral mensen die niet saai zijn om bij te zijn. Mensen die blij en erg grappig zijn zijn meer dan welkom in mijn leven! Ik hou van dat soort mannen vooral :).

♡ Blond haar ♡ Dik postuur ♡ Abolens ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma Emmberlyly (55)

iets anders dat duidelijk moet worden gemaakt naast het delen van een gemeenschappelijke hobby of kijk, is het idee dat, terwijl iemand een relatie heeft, ze vrienden van het andere geslacht mogen hebben en nee, dat betekent niet dat ze vals spelen. Hoop van je te horen.

♡ Zwart haar ♡ Slank postuur ♡ Flémalle ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse dame Poohbeertj (40)

ik ben op zoek naar een man die met mij mee wil en wie weet wat er eventueel kan ontstaan. Jij bent eerlijk, direct en je houdt van bezig zijn en leuke dingen doen. Met z'n tweeën maar ook met een groep. Strand, voorstellingen, theater , film, wandelen, staan op jou te -doe lijstje

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Hannuit ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder Sam-Mantha (48)

iemand die zachtaardig en aardig is voor een vrouw. Die alles doet om de vrouw op vele manieren te plezieren. Ik heb slechte tijden gehad met liefde, maar alles moet worden overwonnen en nieuwe mogelijkheden zien om gelukkig te zijn.

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Blehen ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder MissIlona (47)

ik ben op zoek naar een goede wil en vind me ook niet lelijk maar mooi. Ik ben op zoek naar iemand die zich niet in een mooi gezicht, maar in een attiutde. Een man die zal waarderen hoe ik eruit zie.

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Baelen ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma VrolijkeNe (57)

u wilt ook niet alleen het tikken van de klok horen, of en huisdier als u enige gezelschap! U wilt meer uit het leven halen en bent nog fit om dingen te ondernemen en samen te genieten van de mooie dingen van het leven. U houd van een goed gesprek met diepgang!

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Borgworm ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder M4arj0l31n (48)

jij heb respect voor een vrouw en andersom verwacht je ook respect terug. Jij zou wel een avontuur willen aangaan met een warme vrouw. Jij weet wat je wilt en waar je in het leven staat.

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Forêt ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten