Maak je profiel aan

Cougars uit Luik ontmoeten voor sex

Vlaamse vrouw Kate555 (46)

je moet discreet en eerlijk tegen me zijn, dus we staan ??op dezelfde niveau. Hou niet van iemand die zich op de borst klopt maar eenvoudig is.

♡ Donkerblond haar ♡ Slank postuur ♡ Hamoir ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma EllianaCut (53)

kun je zelfs op mijn leeftijd nog de liefde van je leven vinden? Ik hoop het heel erg en ik wacht op iemand die in hetzelfde schuitje zit als ik. Wat mijn type is kan ik niet goed aangeven. Iemand met een goed hart in elk geval.

♡ Rood haar ♡ Slank postuur ♡ Luik ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder Angie2014S (49)

zeg ik je later

♡ Zwart haar ♡ Slank postuur ♡ Angleur ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma DavinaP (53)

belangrijk vind ik het wel dat je ook een beetje simpel en gewoon ben. Dan pas je misschien erg goed bij mij. Ik hou niet van veel poeha maar dat is wel duidelijk.

♡ Blond haar ♡ Gezet postuur ♡ Kemexhe ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder XxxBrookly (48)

een ervaren man die me een warm en wild gevoel kan geven in bed. Een volwassen kerel die niet saai is om mee samen te zijn en altijd in is voor een goede tijd. Verantwoordelijk en een die met mij mee kan naar mijn vrienden tijdens een feest. Vrij om iets te doen en iemand die op seks gebied veel zin heeft.

♡ Donkerblond haar ♡ Gezet postuur ♡ Dison ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw Spanatuur (45)

je kan ontvangen of we regelen ergens een hotelkamer, wel graag discretie en respect. Je bent verzorgd en hebt een leuk uiterlijk.

♡ Gekleurd haar ♡ Slank postuur ♡ Fléron ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma Rii-Leyy (56)

ik weet niet hoe dit allemaal werkt, maar laat me je verrassen. Dat is waarom ik niet wil opgeven hoe een man eruit moet zien.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Awirs ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder Dolledagen (50)

net als ik ben je heerlijk maf en neem je graag andere mensen in het ooitje. Maar de momenten samen kun je ook heel serieus zijn en af en toe een beetje romantisch.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Luik ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw Aiislinn (46)

ik zal met een man willen communiceren om eerst te daten, dan vriendschap en als het goed gaat, een relatie. Mijn chatbox is open! Je bent een single, een onafhankelijke en een hardwerkende persoon. Je bent vrijgevig en kan me tijd en moeite geven.

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Angleur ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder Anoushka19 (50)

ik zoek dus geen overjarige kaas en ik wil ook niet de oude fiets zijn waar je het op kunt leren. Maar luister naar je hart voor je reageert en reageer alleen als je serieus denkt dat we bij elkaar passen.

♡ Gekleurd haar ♡ Slank postuur ♡ Fallais ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw BitLucky (41)

ik heb niet meteen een relatie nodig, want alles is nog te fris, maar een aardige man die ik mijn vriend kan noemen en waar ik leuke en spannende dingen kan doen spreekt me erg aan!

♡ Gekleurd haar ♡ Slank postuur ♡ Fumal ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw Co Rina X (46)

ik zou graag een man ontmoeten die bereid is om onvoorwaardelijk van me te houden. Een man die eerlijk is, oprecht, lief, genereus, vriendelijk, onzelfzuchtig en die bereid is om me binnenkort in mijn geboorteplaats te ontmoeten.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Donceel ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma GewoonIlse (53)

ben jij die knappe man, die ook een goede baan heeft. Gespreksstof genoeg heeft en helemaal niet onbelangrijk reis lustig is. Zou het heerlijk vinden om samen te reizen, heerlijk skieen of genieten van de zonsondergang met een heerlijk wijntje

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Lommersweiler ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma Ellssieh (55)

je bent eerlijk en iemand met een visie in het leven en oog voor zijn vrouw! Ik denk dat het belangrijk is om eerst vrienden te worden voor iets anders. We kunnen samen lachen en jij bent gewoon een man met een gouden hart?

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Herve ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder Nathaliaas (50)

je respecteert meisIemand die ik kan vertrouwen. Makkelijk om mee op te schieten. Hou ook van reizen en eten. Je bent op zoek naar nieuwe vrienden met dezelfde interesse en potentieel serieuze relatie. Ik wil geen tijd verspillen en games spelen.

♡ Gray haar ♡ Slank postuur ♡ Ciplet ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma Blind Fury (54)

ik ben echt op zoek naar een romantische kerel. Het is een droom voor mij om zo'n at soort kerel te vinden, en ook een kerel die vol verrassingen zit, zorgzaam is, vriendelijk en bescheiden kan zijn. ik ben er zeker van dat we het goed met elkaar kunnen vinden.

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Noville ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten