Maak je profiel aan

Cougar Priscillaaxx uit Pijnacker daten

Meer informatie over deze eenzame moeder
Naam
Priscillaaxx
Leeftijd
50 jaar
Woonplaats
Pijnacker
Provincie
Zuid-Holland
Land
Nederland
Lengte
168 cm
Kleur haar
Zwart
Kleur ogen
Bruin
Postuur
Slank
Ik wil dat mijn man eerlijk en respectvol met mij is. Ik wil dat mijn man mijn leven is. En ik weet zeker dat ik alles aan mijn liefdevolle toekomstige partner kan geven. Ik waardeer kwaliteiten als eerlijkheid, humor, sterk karakter, verantwoordelijkheid, vrijgevigheid en trouw. Heb jij al die kwaliteiten om bij mij in de smaak te vallen?
Date Maken

Eenzame oma X Roryy (52)

ik heb aan je gedacht en zal dat altijd doen. Ik wou dat ik precies wist wanneer je zou komen. Ik wou dat ik precies wist wie jij bent, maar ik dacht dat als je bent zoals ik denk, ik je misschien niet ken. Ik verwacht dat je vol verrassingen zit, vol liefde. Ja, ik ben klaar om van je te houden, omdat ik voor je zorg,

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Hoogvliet Rotterdam ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Mooie moeder Hornyelena (48)

ik hoop dat we het beste uit elkaar kunnen halen. Laten we elke dag speciaal maken als we samen zijn en voor die geweldige toekomst gaan. Ik zal alles voor je doen, ik zal voor je zorgen en van je houden. Ben je klaar voor een nieuw avontuur met mij?

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Pijnacker ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Eenzame moeder Beth295 (51)

je kunt omgaan met een dominante vrouw en zal jezelf laten verleiden. Je bent altijd in voor een leuk spel waarin we allebei de regels bepalen. Als jij het ideale type voor mij bent, zal ik je met beide handen stevig vasthouden.

♡ Donkerblond haar ♡ Slank postuur ♡ Ammerstol ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Lekkere moeder Ammmy2u (48)

een vrije type man die ook kan doen wat hij maar wil. Een man die geen angst heeft. Een man die risico's durft te nemen. En ik zit altijd in jouw gedachten.

♡ Donkerblond haar ♡ Slank postuur ♡ Lexmond ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Wulpse oma Wolfielady (52)

ik wil een speciale man ontmoeten. Ik hou vannen welgemanierde, eerlijke en knappe man als zijnde mijn partner. Je mag ook een beetje ondeugend zijn, maar alleen als we samen in bed liggen. Jij toont interesse in mijn familie en vrienden.

♡ Zwart haar ♡ Slank postuur ♡ Bleskensgraaf ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Geile moeder Julienne70 (47)

wel, het begint met een vriendschap toch? Dus ik wil dat je een grappige kerel bent die weet wanneer hij ook serieus moet worden. Ik ben op zoek naar een man die liefdevol en zorgzaam, eerlijk en avontuurlijk is.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Bergambacht ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Sexy moeder HolyHolly0 (50)

ik ben op zoek naar een man die trots is en ambities heeft. En een man die verantwoordelijk en dapper is. En ik hoop dat we het goed met elkaar kunnen vinden, maar hoe dan ook zullen we dit goed laten verlopen?

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Benthuizen ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Botergeile moeder Mary23 (47)

gewoon om een ??perfecte tijd te hebben is alles wat ik wil en alles waar ik om vraag. Gewoon een man die me liefde toont en samen een leuke tijd doorbrengt, is leuk. We kunnen samen op reis of een wandeling is ook goed.

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Alblasserdam ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Sexy moeder BeattieB (49)

ik hoop een heer te ontmoeten die een trouwe, loyale, attente en capabele man is. Ik hoop dat het andere deel van mijn toekomstige leven goed is opgeleid, verantwoordelijkheidsgevoel en lieve hart heeft. Hij zou een positieve levenshouding zoals ik moeten hebben en gehechtheid aan het gezin moeten

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Strijen ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Botergeile moeder MissEleono (51)

ik hou van iemand die me kan ondersteunen in alles wat ik wil. Ik hou van een man die me kan aanmoedigen. Ik hou van de man die me alle positieve kanten van het leven zal laten zien

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Naaldwijk ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Hete moeder XxEdith197 (47)

als jij echt zou willen weten hoe ik proef en waar ik naar smaak, dan is daar maar één oplossing voor. Mij snel een bericht te sturen! Jij bent geen gecompliceerd type en hebt thuis ook geen relatie waar je rekening mee hoeft te houden. Want ik ben echt op zoek naar een man die het meeste van

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Leiden ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Mooie moeder SweetLex-i (50)

ik heb iemand nodig die voor me kan zorgen en zijn aandacht kan tonen. Ik ontmoet graag iemand die lief en zorgzaam is, iemand die dingen wil doen die me gelukkig kunnen maken. Een volwassen en verantwoordelijke man die de kleuren graag in mijn leven terug wil brengen.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Capelle aan den IJssel ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Wulpse moeder Stevviee (49)

ik ben op zoek naar mijn prins charming, het is oke als je niet de mooiste bent. Het belangrijkste is loyaal en eerlijk. En een man die me nooit zal verlaten.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Geervliet ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Eenzame moeder DiionyseX (47)

ik hoop degene te vinden die op dit moment geweldig voor me kan zijn. Ik ben er vrij zeker van dat dit het begin zal zijn van iets geweldigs voor ons als je gewoon goed voor me wilt zijn. Laten we vandaag leuke dingen voor ons laten gebeuren.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Berkel en Rodenrijs ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Wulpse moeder Daniine (48)

ik hou van mijn carrière en ik probeer om onafhankelijk te zijn. Ik heb mijn eigen plek en betaal mijn eigen rekeningen. Ik verwacht dat jij dat ook doet. Ik waardeer het een verbinenis te hebben met iemand die eerlijk is en waarmee ik kan praten.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Alblasserdam ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Leuke moeder Melllyna (49)

ik hoop een man te vinden die ambitie heeft. Vrouwen voelen zich aangetrokken tot mannen die iets zich almaar verbeteren kunnen en ik ben geen uitzondering. Ik hou niet van een luie man.

♡ Bruin haar ♡ Dik postuur ♡ Alphen aan den Rijn ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten
«1»
Priscillaaxx
Ik wil dat mijn man eerlijk en respectvol met mij is. Ik wil dat mijn man mijn leven is. En ik weet