Maak je profiel aan

Cougars uit Friesland ontmoeten voor sex

Mooie vrouw NaoMien (45)

vind jij het leuk om samen lekker op restauranten tocht te gaan! Zodat je ook niet alleen uit eten moet gaan, en dan helemaal geen aanspraak heb! Gewoon gezellig met elkaar gaan eten, en misschien groeit er wel een leuke vriendschap? Als je dit wat vind, mail me dan.

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Drogeham ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Mooie oma Fennigje (58)

vind jij een beetje vet geen probleem en zou jij mijn love hendels wel eens vast willen houden om mij eens goed te laten kreunen laat dan snel iets van je horen. Hoe geiler hoe beter.

♡ Dik postuur ♡ Leeuwarden ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Mooie vrouw J1LL (46)

ik hou ervan om een ??man rond me te hebben en samen tijd door te brengen. Doen wat we willen. Ik wil gewoon niet meer alleen zijn en dat is waar we voor gaan. Een perfecte tijd en een leuk gesprek of een wandeling.

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Mirns ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Opgewonden oma Wieskegeil (55)

je houd van doen en niet praten stel je belt aan ik doe de deur open (we hebben dan al eens hier zo wat afgetast) dan weten we direct van aan pakken.

♡ Blond haar ♡ Gezet postuur ♡ Gauw ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Hete oma Augus49 (52)

als jij lief leuk en charmant bent zijn dat voor mij de belangrijkste dingen. Iemand die hartelijk is en oprecht. Echt nog voor die liefde wil gaan ondanks dat ik misschien wat ouder ben.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Akkrum ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Sexy moeder Kimvh2015 (47)

een man die ook het eenzame stuk wil achterlaten en het alleen zijn niet wil blijven doen nog jaren. Kan genieten van een grote wandeling en ook eens spontaan met een idee komt.

♡ Zwart haar ♡ Slank postuur ♡ Drachtstercompagnie ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Mooie oma Ballekrats (58)

ik heb eigenlijk niet veel eisen aan een man, het belangrijkste vind ik vooral dat een man hygiënisch is en dat hij eerlijke bedoelingen heeft met mij. Ik ben een vrouw die houd van spanning en vooral een beetje stout op zijn tijd.

♡ Gekleurd haar ♡ Gezet postuur ♡ Aldtsjerk ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Eenzame oma Anoniem100 (53)

voor mij ben je niet meer of minder dan mij. Je staat op een lijn. Dat vind je fijn en prettig en dat geeft je dan ook het gevoel dat je gelijkgestemd bent. Je bent maakt mij niet uit hoe oud. Het innerlijk telt bij mij heel zwaar. En je bent ook spontaan, en zomaar een weekend weg is zeker iets wat vaak kan gaan gebeuren.

♡ Gekleurd haar ♡ Slank postuur ♡ Wijnjewoude ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Eenzame oma Joa65 (52)

ben jij een man met liefde over?

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Donkerbroek ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Geile oma Prisssy (58)

je moet gewoon simpel zijn en niet iets vragen wat niet goed voelt, je moet ook weten wat ik leuk vind.

♡ Blond haar ♡ Dik postuur ♡ Cornwerd ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Geile moeder Viv1968 (49)

ik zal jou zeker laten voelen hoe speciaal jij op dat moment voor mij bent als wij samen gaan zijn. Ik hoop ook dat dit snel gaat gebeuren. Ik verwacht er gewoon niets dan goeds van!

♡ Donkerblond haar ♡ Slank postuur ♡ Gorredijk ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Mooie oma MillieD (55)

ik ben op zoek naar een vriend zonder verplichtingen en geen verplichtingen, alleen vriendschap. Ik vind hem discreet, eerlijk en fatsoenlijk. ik vind hem ook lief en attent.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Sloten ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Geile oma Monsterkid (57)

voor jou is het ook het belangrijkste dat er een bepaalde klik is tussen ons. Wat daar uitkomt, daar maak jij jou zelf niet al te druk om. Dat kan een leuke vriendschap zijn, een maatje om leuke dingen mee te doen of wie weet een levenspartner.

♡ Blond haar ♡ Gezet postuur ♡ Heerenveen ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Sexy oma Sho B00bs (52)

ik ben op zoek naar een discrete man die mijn bedpartner wil zijn. Ik wil hier een maatje waarmee ik kan neuken, maar als het niet mogelijk is, zal het geen probleem zijn. Ik wil gewoon mijn wellustige nachten doorbrengen met een ruwe man.

♡ Donkerblond haar ♡ Gezet postuur ♡ Jubbega ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Leuke vrouw Zeildame (46)

iemand die een beetje op mij lijkt qua karakter past naar mijn idee het beste bij mij. Ondernemend, sociaal, gezellig en vooral rustig. Als jij ook van vakanties houdt zou dat heel erg leuk zijn. Qua uiterlijk val ik echt op een mooie glimlach met stralende ogen.

♡ Donkerblond haar ♡ Slank postuur ♡ Dokkum ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Leuke oma CurlyAnne (52)

als je er geen bezwaren tegen hebt, dat ik in een huwelijk zit, en ik gewoon een leuke man zoek, voor de gezelligheid...dan twijfel niet, en laat gewoon een berichtje achter. Discretie is wel vereist, dat is geen probleem toch?

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Dedgum ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten