Maak je profiel aan

Cougars uit Utrecht ontmoeten voor sex

Opgewonden dame OhOhCaro (40)

je houd net als ik van risico's nemen, en gaat vol voor alles wat je aanneemt. Nu wil ik me best aan je geven hoor, Geef jij dan ook wat aan mij?

♡ Donkerblond haar ♡ Slank postuur ♡ De Bilt ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Eenzame oma HolyMaria (52)

aardige lieve man die een beetje op hetzelfde nivo zit en ook zin heeft om wat mooie herinneringen te maken voor de toekomst en de komende jaren nog door wil brengen met een leuke vrouw. Echt een relatie is leuk maar als dat er niet van gaat komen is het ook niet erg. Ik vind het ook gewoon leuk om iemand te leren

♡ Gekleurd haar ♡ Slank postuur ♡ Amersfoort ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Lekkere moeder Nijntje196 (50)

jij word geil van kant, hoge kousen en doorschijnende hempjes van net. Wil je net als ik daarmee geile seks beleven, dan ben je bij mij aan het goede adres.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Wijk bij Duurstede ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Eenzame oma 5sterrenho (52)

ben jij de geen die kan laten zien dat geld inderdaad geen rol speelt, en mij het gelukkige gevoel even kan terug geven met een heerlijke en gezellige date vol lachen en gek doen.

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Veenendaal ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Mooie oma Redcorset (55)

ik zelf heb lange tijd geen seks gehad, dus ik zoek iemand die mij werkelijk alle hoeken van de kamer kan laten zien. Van tedere seks tot ruwe seks is geen probleem. Discretie is een pre. Graag serieuze reacties.

♡ Bruin haar ♡ Gezet postuur ♡ Baarn ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Sexy oma Engelachti (53)

als je denkt dat ik degene ben waar je een keer samen mee wilt zijn dan mag je snel een keer contact met mij opnemen. Dan gaan we vanzelf zien wat er zoal uit voort zal komen.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Ossenwaard ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Botergeile moeder Laudiclau (49)

een man die wel van fijne gesprekken voeren houd, dat is toch de basis waar het mee begint. Verder zou ik het geweldig vinden als je ondernemend bent en wie weet vind je net als ik reizen wel geweldig. Dan kan het niet anders dan dat wij een match zijn toch? :)

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ De Meern ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Geile oma Helenecoud (54)

wat ik zoek? Goede vraag! Een leuke man met veel gevoel voor humor, brede interesses en een beetje stevige persoonlijkheid :-) Voor meer informatie, stuur een berichtje, misschien krijg je dan wel een bericht terug. Ik reageer alleen op berichten met foto's en serieuze reacties.

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Abcoude ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Geile oma Kacheltje (55)

vrolijk, positief, het woord chagrijnig ken je niet, joviaal, aantrekkelijk en intelligent.. Je vindt het fijn om samen te genieten van een glaasje wijn bij het eten, een film te kijken of een wandeling te maken langs het strand of in een bos. Een dosis romantiek stel ik dus wel erg op prijs.

♡ Donkerblond haar ♡ Slank postuur ♡ Utrecht ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Eenzame oma The-Best-G (59)

we moeten vooralsnog discreet zijn vanwege mijn kleinkinderen. We kunnen nog andere dingen doen als we elkaars niet plat neuken. Laat me gewoon weten wat je daarvan vindt.

♡ Blond haar ♡ Dik postuur ♡ Benschop ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Leuke moeder Koekjesbak (51)

een ondernemende man die het net als ik nog erg leuk vind om leuke dingen te ondernemen, op stap te gaan, een film te zien of een lekker hapje te eten. Je moet dus ook gezellig zijn en ook initiatief durven nemen in een relatie. Verder een goed uitziende man, goed verzorgd en vooral het hart op de juiste plek

♡ Gekleurd haar ♡ Slank postuur ♡ Harmelen ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Mooie moeder Summerof66 (51)

ben je opzoek naar een vaste relatie. Niet meteen bij elkaar intrekken natuurlijk wel eerst elkaar goed leren kennen ;( ik heb dat wel eens meegemaakt dat een man dat wilde vandaar. Je denkt niet zwart wit, en houd van diepgaande gesprekken. Een vleugje romantiek zou fijn zijn!

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Lage Vuursche ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Hete vrouw Bellydance (44)

je bent een rustige man die mij snapt als ik wat stilletjes overkom, je houd rekening met mijn verlegenheid. Iemand die zijn interesse toont.

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Amerongen ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Geile vrouw LovelyHest (45)

je weet hoe je een vrouw het gevoel geeft dat er niets anders in de wereld is dan wij twee. Je geniet van een lekkere pijpbeurt en je vindt het lekker om mijn nat poesje te likken. Laten we elkaar neuken en we kijken erna wel wat het wordt.

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Vianen ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Leuke moeder Hetenicole (47)

je bent een voetbalfan en ziet het wel zitten om samen met mij te supporteren voor ons Oranje.

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ De Bilt ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Lekkere moeder OctoberBab (49)

een dominante man die dit sletje zal duidelijk maken wie de baas is en mijn lijf volledig toch zich neemt. Ik sta voor alles open, en al mijn gaten ook.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ IJsselstein ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten