Maak je profiel aan

Cougars uit Utrecht ontmoeten voor sex

Sexy oma Balloon (57)

een man die graag verwent word en ook wel graag geeft! Kom samen met mij genieten en je krijgt er zeker geen spijt van.

♡ Donkerblond haar ♡ Slank postuur ♡ Eemdijk ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Leuke oma Lachenisge (54)

ik wil absoluut niet langer alleen zijn. Ik ben een echt sociaal ingesteld persoon en daardoor ben ik graag onder de mensen. Het is niet dat ik aandacht ga opeisen maar ik vind het prettig om te weten dat er iemand voor mij is.

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Woudenberg ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Mooie oma TaliaStyle (54)

ik hou wel van aparte mensen en dat geldt ook voor mannen. Je hoeft van mij niet hetzelfde te zijn als iedereen, maar juist jouw unieke persoonlijkheid maakt jou perfect voor mij. Ik zoek wel een man met een hoog knuffelbaar gehalte want daar ben ik gek op.

♡ Gekleurd haar ♡ Slank postuur ♡ Tienhoven ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Lekkere moeder MagdaL (49)

misschien heb je hetzelfde in jouw huwelijk of misschien ben je een alleenstaande man. Hoe dan ook, ik zit er niet mee maar ik wil wel dat alles onder ons blijft dan. Ik val op mannen die zelfzekerheid uitstralen en een zekere autoriteit.

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Maarssen ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Geile vrouw Unchainete (45)

je hebt na het lezen van mijn profiel gelijk een klik gevonden, laat het me dan even weten wanneer we afspreken. Je bent niet direct opzoek naar een vaste relatie, je bent wel in voor geile seks. Hygiëne en een verzorgd uiterlijk zijn voor mij belangrijk.

♡ Donkerblond haar ♡ Slank postuur ♡ Mijdrecht ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Sexy vrouw Anoukiedep (45)

gezelligheidsdier, opgewekt, lachrimpels, en heb je een open haard haha helemaal geweldig ;-) maar het is geen must hoor

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Vianen ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Lekkere oma MAlonx0x0 (56)

thuis is alles maar leeg en stil. Nu hoop ik via hier iemand te vinden. Die die stilte op wil vullen en mij weer wat warmte wil geven?

♡ Rood haar ♡ Slank postuur ♡ Soesterberg ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Mooie moeder Zeisepip (47)

houd jij ook zo van het leven? Profiteer je er graag van? Niet iemand die lui in zijn zetel blijft hangen? Je houdt niet van saaie dames maar echte vrouwen die hun vrouwelijkheid durven te tonen, liefde durven geven? Dan ben jij de geknipte persoon voor mij!

♡ Zwart haar ♡ Slank postuur ♡ Zeist ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Sexy vrouw FCUtrecht4 (45)

je bent spontaan, leuk en gezellig. Meer kan ik niet eisen van je.

♡ Gekleurd haar ♡ Slank postuur ♡ Loenersloot ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Mooie moeder Filthyquee (50)

is het dan jouw SLURF waar ik naar op zoek ben? Zo'n lekkere dikke harde paal om mij te verwittigen en meerdere keren achtereen laat klaarkomen? Of zal dit altijd een droom blijven?

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Zijderveld ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Hete oma Jook196508 (52)

als je er maar goed uit ziet en lekker ondeugend bent, je nog lekker fit en jong voelt in bed en vooral van lekkere borsten houd. Krijg je net als ik lekker zin en word je net zo nieuwsgierig naar mij als ik naar jou dan krijg ik dat lekkere vieze berichtje graag van jouw!

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ IJsselstein ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Botergeile vrouw Galleryhou (42)

ik zoek een man die toch wel een bepaalde functie bekleedt, netjes gekleed is en goede manieren heeft als het gaat om sociale omgang en dergelijke. Ik geloof dat als het klikt we samen een fijne tijd zouden kunnen hebben. Graag een bericht met foto voor een reactie terug.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Utrecht ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Mooie oma GeileSasch (53)

man met net zo veel zin als ik om een lange nacht of dag mee door te brengen en veel sex mee te hebben. Eventueel herhalingen kunnen maar het begint wel bij de eerste keer.

♡ Gekleurd haar ♡ Slank postuur ♡ Utrecht ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Geile moeder MiriaM23xx (51)

je vindt het niet erg om wat klusjes te doen en me gezelschap te houden, op zijn minst toch tijdens het avondeten. Je bent aardig om om me heen te hebben, je houdt van een gesprek, je bent grappig en welbespraakt. Leeftijd maakt niet uit, maar ik vind het leuk als je je als een jonge man gedraagt, vol energie!

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Overberg ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Eenzame oma 19Eloise62 (55)

een man die een gelijkwaardige houding heeft als ik. Een soort man die alles zal doen, ook voor de vrouw die ze leuk vindt. Denk altijd na voordat hij ook iets doet. Een aantrekkelijke man met een unieke uitstraling.

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Elst ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Mooie vrouw Liedewijde (41)

laten we er mee beginnen dat je daadwerkelijk bent wie je zegt dat je bent, dan zijn we al een heel eind als we eerlijk tegenover elkaar zijn. Een echte baan hebben vind ik ook wel een pluspunt, lief, zorgzaam maar vooral ik wil het nogmaals zeggen EERLIJK!!

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Soest ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten