Maak je profiel aan

Cougars uit Noord-Holland ontmoeten voor sex

Geile vrouw XClosetoyo (41)

ben jij wel opzoek naar een drukke vrouw? Als ik de tijd voor jou kan nemen dan zul je ook niet weten wat je overkomt, reken daar maar op. Zullen wij het samen gewoon gaan proberen? Jij bent gezellig, onderhoudend en opgewerkt de rest vind ik niet zo belangrijk, kan ik op je rekenen?

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Ilpendam ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Botergeile dame Hoofdpijn1 (40)

gescheiden, single of weduwnaar, het maakt op zicht niet veel uit. Jij houdt ervan om de deur uit te gaan en jij hebt een gevoel voor humor. Een stabiele baan is ook wel gewenst.

♡ Gekleurd haar ♡ Slank postuur ♡ Haarlem ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Geile vrouw Loesdepoes (45)

heb je geen zin om alleen op vakantie te gaan deze zomer? Als je het ziet zitten om met een leuke, spontane en goedlachse dame op vakantie te gaan, dan moet je zeker reageren. We komen er samen wel uit waar naartoe maar het liefst een land met een warm klimaat.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Beverwijk ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Wulpse moeder 19Janne69 (49)

zelf mag je ook wat overgewicht hebben hoor, verwante zielen die verstaan elkaar beter, toch? We hebben beide behoefte aan meer intimiteit en je kan mij gerust wat gezelschap bieden om het toch wat aangenamer te maken voor ons beiden.

♡ Rood haar ♡ Gezet postuur ♡ Bentveld ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Lekkere moeder KMorris (48)

ben je een single man of gescheiden met kinderen? Geen probleem, ik houd van kinderen. Mijn werk ging voor alles. Een gezin is wat ik graag wil. Maar kan ook goed zonder kinderen leven. Maar zonder man dat niet meer.

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Zandvoort ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Hete vrouw Rosanyh (42)

ik zoek een lieve man met een groot hart en een goed gevoel voor humor, een man die er niet slecht uitziet maar ook niet te ijdel is.

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Aerdenhout ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Mooie vrouw Verlieke (41)

single maar zeker niet desperaat. Ik zou het leuk vinden om met een spannende jongen of man in contact te komen die ook niet direct op zoek is naar een relatie maar die wel openstaat voor een vast bedmaatje. Ik ben absoluut geen fladderaar en hoop ook dat jij niet elke dag bij een ander in bed duikt ;-)

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Diemen ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Botergeile vrouw Koffieuith (45)

een knappe verschijning, zelfzeker maar niet té. Aangenaam en vlot in de omgang, een goed portie humor en soortgelijke interesses kunnen me eventueel wel van mijn sokken blazen. Herken jij jezelf?

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Diemen ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Wulpse moeder Speelmetme (48)

ik zoek een spannende man die intiem en romantisch kan zijn. Die mij kan verrassen en laten genieten. Iemand die lekker erotisch en kinky ingesteld is en niet bang om nieuwe seksuele dingen uit te proberen. Je ziet er verzorgt uit en knap, goed gevoel voor humor, houd van mensen, vooral vrouwen.

♡ Donkerblond haar ♡ Slank postuur ♡ Hoofddorp ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Eenzame moeder XZoezoe (49)

ben je dol op de wereld? Reis mee en dan bedoel ik niet 2 weken in een all-in hotel, maar op zoek naar de kleine B & B's. Samen tijd doorbrengen en samen prachtige herinneringen maken. Kus onder de sterren en word wakker met de zon op onze gezichten. Ik mis het hebben van een partner waar ik dingen als

♡ Donkerblond haar ♡ Slank postuur ♡ Naarden ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Leuke vrouw Samora (42)

spontaan, leuk, gezellig, ondernemend, niet saai! Lekker mee kunnen lachen, naast een relatie ook een goede vriend en steun kunnen zijn en vooral lekker jezelf zijn en dat vooral ook blijven. Verder goed verzorgd, beetje met de mode meegaan op gebied van kleding en natuurlijk een super mooi karakter

♡ Gekleurd haar ♡ Slank postuur ♡ Haarlem ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Eenzame oma LisaX1965 (53)

ben jij ook nog steeds zoekende naar een relatie? Zie ik er goed genoeg uit voor je? Stuur me dan een leuk en lief berichtje! Ik ben er zeker van dat het gaat werken.

♡ Gekleurd haar ♡ Gezet postuur ♡ Amsterdam ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Wulpse moeder Marianne11 (49)

ben je ook klaar voor een beetje ontspanning en wil je dat met mij doen? Ik vraag niet veel, alleen een beetje van je tijd en aandacht. Het maakt me niet uit of je gebonden bent of niet Ik wil gewoon van elkaar genieten!

♡ Zwart haar ♡ Slank postuur ♡ Amsterdam ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Leuke moeder Brilliant- (50)

ik zoek dan ook een vrijgezelle of gescheiden man, die net als ik opzoek is naar wat gezelligheid. Samen er op uit, ben je netjes en verzorgt, hoop ik snel wat van je te horen.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Burgerbrug ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Mooie vrouw ElorrahX (46)

een leuke fijne vriendschap met een heerlijke tijd samen, en wie weet is daar nog ruimte voor liefde. Ik sta er open voor en het kan alle kanten op. Wij zijn degene die daar over gaan, gaan we op ontdekking?

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Obdam ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Leuke oma ConConsing (53)

ik zoek vooral een hele gezellige man die van lekker eten houd en een glaasje wijn. Iemand die met volle teugen van het leven geniet.

♡ Zwart haar ♡ Gezet postuur ♡ Assendelft ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten