Maak je profiel aan

Cougars uit Gelderland ontmoeten voor sex

Wulpse vrouw Joltje2017 (41)

net als ik wil je ook wat meer vastigheid door een fijne relatie. Mijn voorkeur gaat uit naar een lat relatie als het tussen ons liefde mocht worden. Zo houden we toch een stukje eigen leven en ook de liefde van elkaar. Een man die het hoogste woord heeft dat zal niet bij mij passen. Ik zoek een rustige vriendelijke

♡ Donkerblond haar ♡ Slank postuur ♡ Dinxperlo ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Sexy oma ThelmaL (59)

zorgzaam persoon, lieve man, je houdt van koffie en cake. Je leeftijd maakt me niet uit, als je maar knap bent en leuk. Sex is niet per se noodzakelijk als jij dat niet wilt..

♡ Bruin haar ♡ Gezet postuur ♡ Arnhem ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Geile oma Lin2u (59)

ik zoek een man om hartstochten en ideeën mee te delen. Ik zoek geen verlegen persoon hoor, je moet iemand zijn die wil krijgen waar je aan denkt. je bent leuk om bij te zijn als het gaat om activiteiten, je wilt op avontuur naar een geweldige plek.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Nijbroek ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Leuke oma Maria888 (52)

je bent een eerlijke man met een goede persoonlijkheid. Samen wat tijd doorbrengen is een goed idee voor jou. Je slaat niet om de hoek.

♡ Zwart haar ♡ Slank postuur ♡ Haalderen ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Mooie vrouw Hel1na (41)

een ongeremde warme man, die mijn hart sneller doet kloppen en mijn bloed laat koken van verlangen. Dat is toch wel genoeg info om een beetje jouw interesse op te wekken?

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Altforst ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Lekkere vrouw Haaay1975 (42)

ben jij ook dol op knuffelen en zoenen, en misschien ook nog goed in het geven van massages? Dan ben je de man die ik zoek en beter wil leren kennen om te zien hoe wij samen gaan zijn. Heb je trek in wijn, of liever een biertje?

♡ Gekleurd haar ♡ Gezet postuur ♡ Renkum ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Sexy oma Blanche195 (58)

ik ben op zoek naar geile afspraakjes met verzorgde mannen, die er goed uitzien. Een sociaal mannetje maar ook een die goed kan leiden.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Epe ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Leuke moeder Just4u2017 (47)

ben je op zoek naar een lief, tevreden mens? Zoek dan niet verder en laten wij van start gaan met een mooi vriendschap. Geef jij het leven ook een kans?

♡ Zwart haar ♡ Slank postuur ♡ Appeltern ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Sexy vrouw Harebeestj (43)

jij bent ook in de bloei van jouw leven en vind het heerlijk om samen te zijn met familie en vrienden. Jij houd ook van een heerlijke avond samen en wil dit graag met iemand delen. Jij hebt er geen problemen mee dat ik kinderen heb en hebt dat misschien zelf ook wel. De enige eis die ik wel heb is dat jij single bent.

♡ Donkerblond haar ♡ Slank postuur ♡ Arnhem ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Wulpse moeder HierisSabi (47)

niet naast je schoenen lopen en ook geen angsthaas zijn maar gewoon een leuke aanvulling op elkaars persoonlijkheid zijn.

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Doetinchem ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Geile moeder Kimmie1970 (47)

man met interesse in het leven en een zijn hart op de juiste plek. Zelf ben in weg van de quest (tijdschrift) en wetenschap programma's. Kijk graag naar discovery en zoek iemand die dat ook leuk vind!

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Aerdt ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Eenzame oma RosanneUp (57)

snap je mijn passie en lijkt het je leuk om die met mij te delen? Ik ben benieuwd of er mannen zijn die net als ik hiervan houden. Eigenlijk ben ik wel een beetje een "live" pin-up girl haha.

♡ Gekleurd haar ♡ Gezet postuur ♡ Hengelo ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Wulpse oma XNOraleX (58)

iemand die met me wil praten en die van mijn gezelschap zal genieten. Misschien kunnen we nu praten en laten we zien wat er zal gebeuren als we toen samen waren!

♡ Donkerblond haar ♡ Slank postuur ♡ Beuningen ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Geile oma Vivian64 (54)

wees gewoon eerlijk en wees jezelf. Het maakt geen indruk welk beroep je hebt, welke opleiding je hebt genoten, ik voel me ook niet aangetrokken door mooie auto's of je geld. Ik waardeer vooral kleine en eenvoudige dingen in het leven. Ik hou ervan om een echt en eenvoudig gesprek te voeren en van iemand

♡ Blond haar ♡ Gezet postuur ♡ Otterlo ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Leuke vrouw Camilla Wi (41)

ik ga jou van dingen laten genieten die jij zo graag wilt, als jij ook goed en lief bent voor mij. Zou je op dit moment klaar zijn voor mij? Wat zou jij allemaal met mij willen doen dan? Laten we er iets moois van maken.

♡ Bruin haar ♡ Gezet postuur ♡ Baak ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Eenzame moeder Newtothezo (49)

goh ja, dit is mogelijk nog moeilijker. Als jij je zelf wat herkent in mijn sterke en mindere punten of ze spreken je aan, dan is dat al een begin. Je bent niet uit op een avontuurtje maar hebt het wel goed met me voor.

♡ Zwart haar ♡ Slank postuur ♡ Opheusden ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten