Maak je profiel aan

Cougars uit Brussels ontmoeten voor sex

Vlaamse vrouw Simoontje7 (46)

als jij mij bevalt, sta ik open voor alle suggesties. Ik kijk nu even gewoon de kat uit de boom en heb geen bepaalde eisen of een type man. Spreek mij gewoon aan als jij interesse hebt en wie weet waar wij zullen eindigen. ;-)

♡ Bruin haar ♡ Gezet postuur ♡ Ganshoren ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder Hetestrijd (50)

jeetje, ik kan niks over jou zeggen. je weet zelf of je je aangetrokken voelt en ik denk dat we er pas na een paar gesprekken over kunnen zeggen of er een klik is ja of nee toch?

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Sint-Pieters-Woluwe ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw Astonish-K (41)

je bent een jonger of ouder iemand en ik sluit mannen van mijn eigen leeftijd overigens ook niet uit. Lijkt het je wat om het een keertje met mij te proberen? Je hebt ervaring in anaal (pré) of je bent bereid om dat bij mij eventueel te gaan leren. Verzorging is belangrijk bij mij, dus ook voor jou.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Brussel ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder Met K1nd (47)

ik heb zin en dat steek ik niet echt weg in mijn diepste gedachten meer maar gooi het gewoon neer. Ik hou van een man met een beetje pit. Het ruige type. En zeker borsthaar en ander haar. Zo hoort het toch ook wel een beetje.

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Laken ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw Brusselaar (42)

ja wat zoek ik in een man? Ongeveer mijn leeftijd, lief, eerlijk en zorgzaam. Dus zo heel veel eisen heb ik niet toch?

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Brussel ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder BethanyyYo (50)

ik zou ook graag een keer voor jou iets lekkers willen maken zodat we, onder het eten daarvan met een goed glas wijn, elkaar dan beter leren kennen. Als jij denkt (en dan ook qua uiterlijk) wel bij mij te passen en dat etentje wel aan zou willen gaan, dan zou ik daar graag een reactie op krijgen. Ik houdt je

♡ Gekleurd haar ♡ Slank postuur ♡ Sint-Joost-ten-Node ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse dame Soffiez (40)

hou jij van een vrouw met mooie grote ronde borsten? Ben je zelf stoer en tegelijk ook zorgzaam? Dan moeten wij misschien heel snel even bij elkaar komen.

♡ Donkerblond haar ♡ Slank postuur ♡ Brussel ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse dame Champagneo (40)

ben jij een zelfverzekerde, spontane, leuke man waar genoeg mee valt te beleven dan moet je zeker even een berichtje sturen...geen saaie mannen die teveel met zichzelf bezig zijn en toch hier op de site komen om een seksuele date eruit te halen. Die ga je bij mij niet vinden dus dan kun je beter verder zoeken.

♡ Donkerblond haar ♡ Slank postuur ♡ Brussel ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma Bellyboe (56)

dat vind ik nog het moeilijkste want waar ik precies naar op zoek ben dat weet ik eigenlijk niet. Ik zou zeggen verras me en laat mij maar zien wie jij werkelijk bent.

♡ Gekleurd haar ♡ Slank postuur ♡ Brussel ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma Airhostess (53)

een zelfstandig type dat alles goed voor elkaar heeft. Meer wensen heb ik eigenlijk niet. Ik vind het heel fijn om veel te delen maar het is prettig als jij ook een eigen sociale kring hebt. Jij ziet een spannende date wel zitten en staat open voor veel meer als die ene klik gevonden wordt.

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Anderlecht ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw Naomi70s (46)

iemand die een stabiele partner kan zijn die op zoek is naar geluk aan mijn zijde. Een man die vertrouwen heeft in liefde en in God. Iemand die gezinsgericht is.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Anderlecht ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder Mademoisel (48)

gewoon een leuke man die net als ik de seks mist in een relatie. Ik ben echt op zoek naar alleen de seks want verder heb ik een goede relatie. Hou je van anaal of lekker achterlangs? Kom maar op, ik zit er klaar voor. Dicretie is wel een vereiste en verder heb ik n II et zoveel wensen. Als je maar schoon bent op jezelf

♡ Bruin haar ♡ Dik postuur ♡ Brussel ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma Zonnebloem (59)

ben jij het alleen zijn ook zo zat of ben jij nog niet zo lang alleen maar wel op zoek naar dat kleine beetje geluk? Samen genieten van de leuke en kleine dingen in het leven. Lief, aardig en eerlijk. Kortom een geweldige man. Dan ben ik op zoek naar jou.

♡ Bruin haar ♡ Gezet postuur ♡ Anderlecht ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma Ssssssyl (57)

ik hoop een man te vinden die eerlijk en oprecht is en verder kijkt dan zijn neus lang is. Een man die geniet van het samenzijn en genoegen kan nemen met kleinere dingen en daar ook echt van kan genieten. Ik ben zelf actief en spontaan en als jij dat ook bent dan kunnen er verrassende dingen gebeuren. Durf

♡ Gekleurd haar ♡ Gezet postuur ♡ Watermaal-Bosvoorde ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma Mooieborst (53)

wat ik zoek zijn van die geile mannen die zich een lamme arm trekken terwijl ze kijken naar een vrouw of stel achter de cam. Ik wil jullie geven wat jullie verlangen een natte kut om te neuken en lekkere tepels om aan te knabbelen.

♡ Bruin haar ♡ Gezet postuur ♡ Ganshoren ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma Diion (56)

iemand die goed voor me is en die me wil vermaken. Je moet houden van muziek en van films. Heb je zin om met me naar de bioscoop te gaan?

♡ Blond haar ♡ Dik postuur ♡ Etterbeek ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten