Maak je profiel aan

Cougars uit Brussels ontmoeten voor sex

Vlaamse vrouw Lekkersimp (45)

als ik zeg dat ik simpel ben dan bedoel ik dat met hoe ik over het leven denk. Ik ben niet iemand die zich snel over iets druk gaat lopen maken. Ik wil gewoon genieten van een leuke tijd met een leuke man en samen kunnen we het laten uitgroeien tot iets moois

♡ Zwart haar ♡ Slank postuur ♡ Oudergem ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma Yolanda XX (55)

is een etentje een fijn idee of heb jij nog een beter plan voor ons? Ik heb wel zin om daar werk van te maken hoor. Bij kaarslicht of slaan we dat nog even over?

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Ganshoren ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder Hilar8 (50)

je zou een heer moeten zijn, je bent aardig en je zegt zachtjes dingen tegen me, je neemt me gemakkelijk zonder te snel te gaan!

♡ Zwart haar ♡ Slank postuur ♡ Ganshoren ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma Holiday 19 (55)

ik zoek een man die niet saai is en graag alles doet dat hem gelukkig kan maken. Een aardige vent die een goed gevoel voor humor heeft en een goed gevoel voor humor ook echt uit. Ik zoek een leuke en volwassen kerel die op zoek is naar zijn vrouw.

♡ Donkerblond haar ♡ Slank postuur ♡ Ukkel ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma SlutInez (56)

kom jij het mij vertellen?

♡ Bruin haar ♡ Gezet postuur ♡ Brussel ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw Femmeleke (41)

ben jij een man met een bruisend karakter kan je goed moppen vertellen en grapjes maken? Hou je van humor gein en lol? Ben je tevreden met het leven en heb je een positieve instelling. Dan spreek je mij aan.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Brussel ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder Florana (48)

jij wilt mij ook wel graag een beetje leren kennen en niet alleen maar erin en eruit zal ik maar zeggen. Verder hoop ik dat je gezellig bent en we het leuk kunnen hebben samen.

♡ Zwart haar ♡ Gezet postuur ♡ Koekelberg ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma -Calliieh (55)

eerlijkheid is erg belangrijk voor me, samen met communicatie. Als deze dingen er niet zijn dan zal vroeg of laat er geen relatie meer zijn, dan valt het uiteen. Ik zoek iemand die me accepteert voor wie ik ben en niet zou proberen me te veranderen.

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Anderlecht ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw Samanth4-x (45)

ik zoek dus een man die het ook wel van een tikkeltje ruiger houdt dan normaal en die net als mij geen dag zonder seks kan. Je zoekt in ieder geval geen vaste relatie maar een seksmaatje met wie je al jouw verlangens kan delen is voor jou prima.

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Oudergem ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma LoisLois (54)

hou je van sex op spannende plekjes, en vind je het niet erg dat ik een relatie heb, dan kunnen wij misschien iets voor elkaar betekenen.

♡ Donkerblond haar ♡ Slank postuur ♡ Koekelberg ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma Ikwilikwil (59)

jij bent misschien net als ik niet meteen op zoek maar staat open voor warme gevoelens. Niets moet en veel mag en een fijne tijd is wat jij wenst. Als je gecharmeerd bent van een rustige en zachtaardige vrouw zou ik zeker reageren.

♡ Gekleurd haar ♡ Slank postuur ♡ Brussel ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw CassandraB (44)

een spontane man die het leuk vind om leuke dingen te ondernemen, samen te genieten van gezelligheid want dat zou een relatie goed houden en vooral vrolijk en lief zijn. Ik vind dat als je ergens aan begint je je ook voor de volle 100% moet geven en dat doe ik dus ook.

♡ Zwart haar ♡ Slank postuur ♡ Brussel ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder Ke11y (47)

allereerst zoek ik natuurlijk leuk gezelschap in een persoon, iemand die een voorliefde heeft voor reizen en ook graag een leuke aanwezigheid hierbij heeft. Een klik hebben, de zelfde interesses en elkaar op een leuke manier kunnen entertainen.

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Brussel ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw Fluitketel (44)

je bent vlot, eerlijk en monogaam als het tot een relatie zou komen. Je hebt geen hekel aan katten (heb er 2) en je ziet het zitten om met elkaar om te gaan op basis van wederzijds respect en vertrouwen.

♡ Donkerblond haar ♡ Slank postuur ♡ Brussel ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder Lekkerepru (47)

je zou het leuk vinden jezelf een keer te laten fotograferen door me, laten we er een mooie sessie van maken. Je bent in mijn ogen een knappe man, dat betekent mooi haar, wat voor kleur dan ook, sexy uitstraling en een goed verzorgd lichaam. Laten we de kennismaking verder overlaten aan echt contact.

♡ Gekleurd haar ♡ Slank postuur ♡ Brussel ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder Beejay2018 (50)

ik zou het liefst op een regelmatige basis afspreken voor seks met een man. Iemand die ik vertrouw en een beetje beter kan leren kennen in bed. Dat geeft seks van een betere kwaliteit.

♡ Blond haar ♡ Gezet postuur ♡ Anderlecht ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten