Maak je profiel aan

Cougars uit Brussels ontmoeten voor sex

Vlaamse oma Jackie229 (55)

als jij zoekt naar een perfecte match dan maak ik zeker een kans. Ik denk dat wij echt samen een geweldige tijd kunnen hebben als je je daar voor open stelt. Wil je wat drinken of heb je een beter idee? We kunnen gaan voor een vriendschap?

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Elsene ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw Madge249 (46)

ik kijk uit naar een attente en positieve man, die zijn hart voor mij zal openen. Met hem wil ik liefde, bescherming en vreugde voelen. Ik hoop dat er tussen ons begrip en vertrouwen, liefde en warmte zal zijn

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Oudergem ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder LekkerBeng (49)

wat ik zoek is een leuke, lieve, attente man die mij wegwijs kan maken in alles wat er verder nog te beleven is op seksgebied. Sta jij net als ik open voor alles, dan hoor ik graag van je.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Brussel ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder Hotclaris (51)

alleen seks is wel te vinden maar dan kan het nog koud aanvoelen ook. Ik hoop dat je net als ik de warmte er ook wel bij wil hebben en bij wil voelen. En snapt dat het niet zo is dat als je lang alleen ben je gelijk met benen wijd ontvangen word. Eerst een praatje lijkt me namelijk ook fijn.

♡ Gekleurd haar ♡ Slank postuur ♡ Ganshoren ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder Be2hot (48)

je hoeft niet de Don Juan te zijn van de films het gaat puur om het gevoel. Die speciale kriebels, een tinteling, kippenvel. Dan weet je precies wat ik bedoel. Ik vind het interessant als we elkaar heerlijk uit kunnen dagen.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Jette ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw Lelieleyla (41)

een heerlijk dansje speciaal voor jou daar mag jij wel graag naar kijken. Jij zal mij eerst de gelegenheid geven om jou op te winden en wanneer jij het echt niet meer houdt, pas dan spring jij op en doe jij mee met mij.

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Brussel ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw Wendietje (42)

jij gaat ook alleen maar voor pure liefde en niet omdat je zo nodig iets anders wil. Je begrijpt hoe een vrouw door een man op handen gedragen wil worden of in ieder geval weet jij haar het gevoel te geven dat ze belangrijk voor je is.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Sint-Gillis ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma Twiediedel (55)

echt eens lekker genomen worden. Anaal en misschien ook eens ervaren hoe het is om je g spot te laten verwennen. Ik kan ver gaan en kan ook ontvangen mits het in werktijden is. En verder hoop ik dit allemaal snel eens mee te gaan maken met een leuke geile man.

♡ Rood haar ♡ Slank postuur ♡ Sint-Lambrechts-Woluwe ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw Toeterbel (42)

dat gevoel van klaar komen maar toch niet genoeg voldoening er aan hebben dat ken jij wel. Jij hebt dat ook, en door al dat handwerken heb jij zo ongeveer eelt op jouw handen gekregen. Tijd voor een vrouwenhand die het over gaat nemen.

♡ Bruin haar ♡ Gezet postuur ♡ Schaarbeek ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw 2bel0ved (41)

jij durft met geduld een vriendschap aan te gaan, waarbij wij elkaar aftasten om een relatie te laten groeien en bloeien.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Jette ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder Met K1nd (47)

ik heb zin en dat steek ik niet echt weg in mijn diepste gedachten meer maar gooi het gewoon neer. Ik hou van een man met een beetje pit. Het ruige type. En zeker borsthaar en ander haar. Zo hoort het toch ook wel een beetje.

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Laken ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder Lisab2017 (47)

wat ik hier zoek? Een charmante man, met zijn hart op het goede plekje. Ik hoop hier een nieuwe start te kunnen maken om samen een gelukkig toekomst op te bouwen!

♡ Zwart haar ♡ Slank postuur ♡ Neder-Over-Heembeek ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder Swopie (47)

ik zoek een stoere heer en geen zachte type, ik hou wel van een beetje tegengas en heb liever dan geen ja-knikkers. En u moet tevens ook eerlijk en betrouwbaar zijn. Groetjes!

♡ Gekleurd haar ♡ Slank postuur ♡ Anderlecht ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw Dikendun (41)

ik heb geen bepaalde type man waar ik op val, ik vind het belangrijk dat een man mij respectvol behandelt en dat ik mij op mijn gemak en veilig bij jou voel.

♡ Bruin haar ♡ Gezet postuur ♡ Anderlecht ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw Femmeleke (41)

ben jij een man met een bruisend karakter kan je goed moppen vertellen en grapjes maken? Hou je van humor gein en lol? Ben je tevreden met het leven en heb je een positieve instelling. Dan spreek je mij aan.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Brussel ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw SmileGirlK (46)

ik ben op zoek naar iemand die een vaste relatie wil. Ik ben op zoek naar een man die serieus is en altijd bij mij wil zijn. Iemand die me echte liefde zal geven en iemand die me nachten vol passie zal geven.

♡ Zwart haar ♡ Slank postuur ♡ Anderlecht ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten