Maak je profiel aan

Cougars uit Brussels ontmoeten voor sex

Vlaamse moeder Pronto (47)

ik ben niet specifiek op zoek naar die ene vent, maar wil gevonden worden door een , vrolijke, spontane, vriendelijke en in mijn ogen aantrekkelijke en geile man.

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Anderlecht ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw Linettes (42)♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Evere ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder Bellsy69 (48)

een leuke man, single en genietend van het leven. Precies wat ik zou willen. Ik zoek een lotgenoot, een maatje en dat is het enige waarvoor ik het doe.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Koekelberg ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw Helenavrou (42)

houd jij van lekker eten dan zit jij bij mij op het goede adres. Voorgerecht, hoofdgerecht, toetje kan allemaal mag zelfs erotisch getint zijn! Kun jij goed omgaan met wisselende tijden en een zelfstandige vrouw zou leuk zijn als jij mij durft aan te vullen.

♡ Gekleurd haar ♡ Slank postuur ♡ Sint-Gillis ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder Brianne Se (49)

anale seks is een droom van me en dat is een droom die we waar gaan maken samen. Dus is het een must om er een heerlijke tijd van te maken.

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Brussel ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw Prada1976 (42)

mijn lichaam is heel veel lenig en kan alles doen. Mannen vinden mooie als ik voor hun ga dansen. Sexy dansen natuurlijk ik kan dat als de beste. Ik vind ook zoenen zo lekker, met een tong hoor.

♡ Zwart haar ♡ Slank postuur ♡ Sint-Joost-ten-Node ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw Alexandrin (45)

jij je bent gewoon in het kort dan een echt neuk beest je houd van sex en dat is je dan ook aan te zien, niet praten maar die lul gebruiken waarvoor die ontworpen is en dan ben je voor mij al die ene.. ik val op zware mannen dus schaam je niet als je een lekkere dikkert bent hoor. .

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Brussel ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw Mollyy (45)

ik ben geen madam voor betaalde sex, vluggertjes of eenmalig gebruik als je dat begrijpt hoor ik graag van je. Ik ben echt op zoek naar een man voor het leven.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Brussel ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder LekkerBeng (49)

wat ik zoek is een leuke, lieve, attente man die mij wegwijs kan maken in alles wat er verder nog te beleven is op seksgebied. Sta jij net als ik open voor alles, dan hoor ik graag van je.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Brussel ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw EBruSselse (43)

net als ik single en lekker vrij van geest. Een beetje avontuurlijk en reislustig past heel goed bij mij. Niets moet alles mag, lekker relaxed. Past dat bij jou?

♡ Zwart haar ♡ Gezet postuur ♡ Brussel ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder Eurythmics (47)

of je nu zwart, wit, oud of jong bent. Ik hoef alleen maar te weten dat je een beetje goed bent in bed en of je mij meerdere orgasmes kan bezorgen. Voor de rest heb ik echt geen wensen. Nou ja, een beetje fantasie en kinky gedachten, dat is natuurlijk ook nooit weg, want ook op mijn leeftijd leer ik graag nog nieuwe

♡ Blond haar ♡ Gezet postuur ♡ Elsene ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw Shevon (42)

ben jij lief, warm, open, gezellig en spontaan en sta jij open om mij te leren kennen om te zien of er een mooie band is en dat we wie weet wel een stap verder kunnen gaan als dat goed zit! Dan kom ik graag in contact met jou en wie weet word het wel een mooie tijd samen!

♡ Zwart haar ♡ Slank postuur ♡ Brussel ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder Kathy19710 (47)

iemand die weet om te gaan met mensen is iemand die veel vrienden heeft. Mensen gaan je verraden, maar je weet met dat gevoel mee om te gaan. Omdat je weet dat er veel meer in het leven zit dan alleen te focussen op zulke kleinen dingen van het leven. Natuurlijk laat je jezelf niet liggen zodat een ieder over

♡ Zwart haar ♡ Slank postuur ♡ Anderlecht ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw TianaC (46)

als je iemand zoekt die goed voor je kan zijn, stuur me dan gewoon een berichtje hier. Ik wil alleen maar zeggen dat ik bereid ben om veel dingen voor je te doen zolang je me goed behandelt. Wat kun je daarover zeggen?

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Brussel ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder Winnaar67 (50)

ik zoek een goed uitziende man, waarmee ik kan afspreken om eens wat ondeugends te doen. Breng mij tot een hoogtepunt en jij zult mij nooit meer vergeten. ;-)

♡ Blond haar ♡ Gezet postuur ♡ Sint-Lambrechts-Woluwe ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw DanserDeni (44)

hij moet groter en groter zijn dan ik. Atletische mannelijke jongens zijn mijn type. Goede hygiëne en doelen in het leven zijn ook een must.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Sint-Pieters-Woluwe ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten