Maak je profiel aan

Cougars uit West-Vlaanderen ontmoeten voor sex

Vlaamse moeder Zusje2003 (51)

je bent een man die voor honderd percent betrouwbaar is. Mochten wij ooit een relatie hebben samen dan kan jij gerust praten over je gevoelens en ben je zeker niet bang om negatieve dingen te bespreken. Uiteindelijk zal het enkel in ons voordeel zijn als we openlijk met elkaar zullen omgaan, niet?

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Merkem ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw TwerkAmali (42)

je bent goed in het plannen van buiten uitjes. Je bent zoals ik, een soort van buitenmens. Je bent het mannelijke, avontuurlijke of sportieve type. Je hebt een sterk lichaam gebouwd, gezond en stevig.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Moen ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw Ilovedrake (45)

je hebt het goed voor elkaar in het leven alleen ook jij mist die ene ..misschien vullen we elkaar aan?

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Brugge ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder Zillie71 (47)

ook geen zin om je te binden maar wel zin om zo af en toe eens lekker te kunnen genieten van vrouwelijk gezelschap, ik denk dat we elkaar dan maar eens moeten leren kennen en kijken waar we eindigen, mocht het leuk klikken dan heb ik wel een paar spannende ideeën voor ons ;)

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Oudekapelle ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma Meljo (54)

iemand die sociaal is, van goed gesprek houdt, humor heeft, wat dominant is, helpende hand toesteekt en mij/ons wil verwennen op alle gebied. Ik zoek iemand die het ook leuk vind om met ons op zwerftocht mee te gaan die mij verwennen wil. een soort James op alle gebied.

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Torhout ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder Yentheknus (48)

lekkere kerel daar lust ik wel pap van. Ik hou van echte mannen stijve palen en heerlijk borsthaar. Ook heb ik geen probleem met wel geschoren of niet je bent gewoon lekker zoals je bent. En nog lekkerder als je met mij bent.

♡ Zwart haar ♡ Slank postuur ♡ Brugge ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma Jel 62 (56)

zie jij het zitten om met deze geile dame, die heel goed weet hoe ze een man de tijd van zijn leven kan geven ontmoeten! En met haar meemaken wat ze allemaal voor je in petto heeft! En misschien heb je ook nog wel iets voor haar in petto. Laat het me dan even weten goed.

♡ Zwart haar ♡ Slank postuur ♡ Nieuwpoort ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw Bveld1973 (44)

jij vindt het leuk mij te leren kennen en bent iemand die 100 procent voor een relatie gaat. Een man die ik kan vertrouwen en verantwoordelijk is. Kinderen geen bezwaar. Het is leuk als jij ook van dieren of in ieder geval honden houdt.

♡ Gekleurd haar ♡ Slank postuur ♡ Brugge ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder Elzbieta (50)

ik zou eerst wel iemand leren kennen, chatten, fotos uitwisselen en dan zien we wel verder.... maar wel met de hoop op iets concreets. Als we iets in gemeen hebben, wie weet wat er uit kan bloeien

♡ Gekleurd haar ♡ Slank postuur ♡ Roeselare ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma Scheldemei (54)

ben jij ook een man die ernaar verlangt om leuke tijden te hebben met een leuke gezellige vrouw? Laat me dan zeker iets van je horen.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Zarren ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma Emrsn- (58)

sterke man die een vrouw op een juiste manier aankan. Liefhebbende man die zijn genegenheid zal tonen naar mij toe. Eerlijke persoon die me nooit pijn zal doen.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Poperinge ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder Carolasing (48)

ik zoek wel een ondernemende man die niet verlegen is. Zelf ben ik dat ook niet en een discussie ga je ook niet uit de weg. Je houdt ook van reizen en cultuur. Een saaie piet daar kan ik niet mee overweg. Ik heb een man nodig die mij energie geeft.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Bekegem ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw EllieM73 (44)

ik zoek dus een serieuze man die mij zijn volle aandacht wilt geven tezamen met zijn onvoorwaardelijke liefde voor mij. Ik moet namelijk die leegte in mij opvullen en misschien kunnen wij elkaar wel mooi aanvullen. Ik hoop dat jij ook een makkelijk iemand bent. Een man die weet mij te respecteren en

♡ Donkerblond haar ♡ Slank postuur ♡ Kaster ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw Hubbahubba (44)

geil en zin in seks, als jij dat bent dan ben jij mijn man!

♡ Blond haar ♡ Gezet postuur ♡ Brugge ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma Demeen Iqu (58)

op zoek naar iemand die bereid is om me minder depressief te maken. Praat gewoon met me en laat me weten dat alles goed komt.

♡ Blond haar ♡ Gezet postuur ♡ Heuvelland ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw Lovemarsha (42)

ik wil een vriend ontmoeten met wie we elkaar kunnen aanmoedigen, onze passie kunnen delen, iemand die mijn hart en zielsverwant zou zijn, die dezelfde waarden heeft als ik. Alle anderen doen er niet toe.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Deerlijk ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten