Maak je profiel aan

Cougars uit West-Vlaanderen ontmoeten voor sex

Vlaamse oma Brugsetrip (56)

ben je een leuke man en hou je van een goed gesprek, lekker eten en durf je jezelf te zijn dan denk ik dat we het wel heel leuk gaan krijgen

♡ Rood haar ♡ Slank postuur ♡ Damme ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder OpenDag (49)

zit je in een relatie waar de seks ook al een tijdje niet veel meer is? Of ben je misschien vrijgezel? Het maakt mij niet uit als we elkaar maar regelmatig kunnen treffen om helemaal los te kunnen gaan.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Westende ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma EleanorSmi (59)

een man die lief en romantisch is. Wie graag tijd met me doorbrengt en alles kan doen om me gelukkig te maken. Niet saai is en het fijn vindt om bij me te zijn en een goed gevoel voor humor heeft zodat we elke keer kunnen glimlachen als we samen zijn.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Loker ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma Genegenhei (52)

je houd van een beetje anders dan anders, ik val op het macho type dus je bent lekker en goed gespierd en je hebt een goede sterkte eigen mening en inbreng. Je bent geen brave huis papa. Je wilt eens andere dingen ervaren dan die 5 min die u vrouw je een keer in de maand geeft. Misschien eens een golden shower willen

♡ Gekleurd haar ♡ Slank postuur ♡ Brugge ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma FayeMei (55)

waar ben jij?? Leuke, goodlooking, intelligente man met humor en hartstocht....waar ik mee kennis wil maken.....

♡ Blond haar ♡ Gezet postuur ♡ Sint-Eloois-Vijve ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw CrazyLea (46)

zie jij het zitten om een pikant avontuur te beleven met een leuke, maar ietwat gekke meid, dan hoor ik dat graag Ik heb een lekker lichaam, grote borsten en een mondje dat heel gewillig is bij de juiste man.

♡ Zwart haar ♡ Slank postuur ♡ Aarsele ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma Cruiselove (55)

ben jij ook een levensgenieter en dol op reizen. Wil jij ook nog veel van de wereld zien en kan jij van de kleine dingen in het leven ook erg genieten. Ik vind het wel belangrijk dat je zelf ook een leuk sociaal leven hebt en dat je een zelfstandige man bent. Een rugzak hebben we allemaal dus daar maak ik geen probleem

♡ Gekleurd haar ♡ Slank postuur ♡ Kortrijk ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw Delila4 (46)

je bent bereid om te doen wat ik je ga vragen, je moet me niet om persoonlijke dingen vragen !

♡ Zwart haar ♡ Slank postuur ♡ Torhout ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse dame Mar772017 (40)

jij kan omgaan met een dame is een rolstoel, dat vind je helemaal geen probleem. Je zoekt net als ik wat sensualiteit in je leven en je kan wel wat erotiek gebruiken haha. Dat is ook meteen wat ik zoek in een man, gedreven door passie!

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Ieper ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder Justmindy (47)

je wilt niets haasten, maar gaat gewoon een beetje op ontdekkingstocht. Wil je ook een spannende tijd hebben, dan is het een leuke man die lief, zorgzaam en liefdevol en spontaan is. Ik hoop dat je die engerds bij me weg kunt houden, doe je best!

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Passendale ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder Yentheknus (48)

lekkere kerel daar lust ik wel pap van. Ik hou van echte mannen stijve palen en heerlijk borsthaar. Ook heb ik geen probleem met wel geschoren of niet je bent gewoon lekker zoals je bent. En nog lekkerder als je met mij bent.

♡ Zwart haar ♡ Slank postuur ♡ Brugge ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma Antoinette (55)

niet direct opzoek naar een vaste relatie, maar wel open voor nieuwe contacten. Ik kan zakelijk en kwetsbaar zijn, zin in leuke activiteiten hebben, maar soms ook niets willen. Huiselijk, maar geen huisvrouwentalent, behalve koken dan Beetje representatief en ad rem mag! Gelijkwaard...

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Bekegem ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw Luistervin (41)

prikkel jij al mijn zintuigen lekker? Ik wil geniet van jouw tong, vingers en je keiharde pik, die je vervolgens heerlijk in al mijn gaatjes mag steken. Hoe heerlijk zou dat worden? Dus ben je ook toe aan geile seks? Laat me dan niet te lang wachten en smachten.

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Koksijde ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw MyHearts (42)

jij bent een man die graag een vrouw iets leert op seks gebied. Jij bent een man die een vrouw aan de hand mee neemt. Voor jou is uiterlijk wel heel belangrijk. Je bent een ijdele man.

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Moerkerke ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma Crazymonke (58)

iemand die begrijpt wat ik bedoel. Zelf ook behoefte heeft aan een leuk contact en dan vanzelf ziet wat er gebeurd. Het is fijn als jij een open instelling hebt en niet bang bent om te 'voelen'.

♡ Gekleurd haar ♡ Slank postuur ♡ Harelbeke ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma BonnySxx (56)

ik heb een man nodig die me zo lekker in bed kan laten voelen. Als je denkt dat je me dat kan geven? Ik denk het namelijk wel! Ik wil het goed met jou hebben en veel plezier maken. Laten we gewoon samen geil zijn en samen lekker klaarkomen met een mooi voorspel.

♡ Blond haar ♡ Gezet postuur ♡ Ooigem ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten