Maak je profiel aan

Cougars uit Antwerpen ontmoeten voor sex

Vlaamse vrouw Chareeh (42)

op zoek naar een man / vrouw om mee uit te gaan. Iemand die weet hoe hij/zij moet feesten en plezier kan hebben.

♡ Gekleurd haar ♡ Slank postuur ♡ Loenhout ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder Fitnessgir (49)

het is heel erg leuk als jij ook sportief bent maar dat is zeker geen must. Als jij een goed uithoudingsvermogen hebt kan ik dat zeker waarderen maar jij mag ook gerust de touwtjes in mijn handen laten. Ik val op een man met een grote glimlach en een ondeugende blik in zijn ogen!

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Boom ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder Tantranna (50)

ben jij een man zoals ik hierboven heb omschreven, dan wil ik jou uit komen kleden, daarna ga ik al strippend voor je dansen tot je een lekkere stijve hebt dan sla ik 1 been om je heen en neem ik je diep in mijn kut en fluister ik in je oor "fuck me hard".

♡ Zwart haar ♡ Slank postuur ♡ Antwerpen ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw Ida Nice (45)

iemand als jij, die nog actief is en alles doet wat verder met seks te maken heeft. Iemand die mijn seksmaatje zou willen zijn en met zijn tong mijn hele lichaam wilt gaan ontdekken. Jij moet wel SOA-vrij zijn. Als jij die iemand zou zijn, stuur me dan een berichtje!

♡ Donkerblond haar ♡ Slank postuur ♡ Rijmenam ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder Traploperr (48)

dan moet je er zelf ook van kunnen genieten.We moeten dezelfde dingen leuk vinden maar ik moet heel eerlijk zeggen dat dagjes uit wel mijn ding is.Een museum of een keertje de dierentuin ben ik altijd wel voor te strikken.

♡ Gekleurd haar ♡ Slank postuur ♡ Baarle-Hertog ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw Kantoorbed (41)

ik wil voldoen aan evenwichtige en stabiele man die zeker is in zijn acties en weet wat hij kan bieden aan een vrouw.

♡ Bruin haar ♡ Gezet postuur ♡ Antwerpen ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder PookyX- (51)

ik wil een leuke man ontmoeten die tijd wil doorbrengen met deze 50-jarige vrouw. Hij heeft een goed gevoel voor humor en maakt de tijd dat we samen zijn niet saai. Misschien kunnen we samen beginnen met een kop koffie.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Hoboken ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder All (48)

zullen wij eens samen een avondje doorbrengen samen? Lekker tegen elkaar aan kruipen en elkaars warmte voelen? Hopelijk doe je een lekker luchtje op, dan kruip ik lekker tegen je aan.

♡ Gekleurd haar ♡ Slank postuur ♡ Vorselaar ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw Diana44 (44)

al mijn gaatjes mag jij zeker lekker te pakken nemen. Ik heb ervaring en het kan me niet heet genoeg. Wat is het plan, denk je me aan te kunnen? Ik heb wel erg veel zin.

♡ Donkerblond haar ♡ Slank postuur ♡ Antwerpen ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder Doortje196 (48)

slank is niet echt iets wat jou aantrekt en kleine borsten ook niet. Ik heb van lichaam en borsten gewoon meer dan een slanke den. Je hebt een beetje geduld nodig voor ik los ben maar eenmaal los kan ik ook meer een katje worden. En dan heb jij natuurlijk twee handen nodig om mij een beetje aan te kunnen. Geen

♡ Bruin haar ♡ Dik postuur ♡ Westerlo ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder Adaagggg (49)

ik wil gewoon seks. En ga ook niets daaraan veranderen. Ben ik ook het type niet voor. Eenmaal besloten ga ik namelijk heel bewust altijd op het doel af. Ik kan eventueel ook naar jou komen. Weet niet wat gemakkelijker is voor jou. Mij maakt het niet veel uit. Als je maar leuk bent en natuurlijk lekker en geil.

♡ Donkerblond haar ♡ Slank postuur ♡ Muizen ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder Janine2017 (50)

u biedt graag genot voor een vrouw en vind het belangrijk dat we van elkaar goed en voor een langere tijd zullen gaan genieten. Ook een vriendschappelijk contact voor vast vind u gezellig en staat ge voor open.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Merksem ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder Mrsmon (50)

ik zoek een man, het maakt mij niet uit hoe je eruitziet of welke leeftijd je hebt. Als ik maar kan genieten met je. Verder hoop ik natuurlijk wel dat je humor hebt en dat je een gezonde zin in sex hebt, want ook op dat vlak ben ik de laatste tijd wel wat tekort gekomen. En je weet wat ze zeggen he? Once you go black...

♡ Rood haar ♡ Slank postuur ♡ Kessel ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw Debraho (46)

als ik tegen jou zeg dat ik jou sexy vind, dan is dat sexy op de manier zoals ik een man graag zie. Een man die begripvol is en geduldig af wilt wachten wat ons allemaal staat te gebeuren.

♡ Donkerblond haar ♡ Slank postuur ♡ Pulle ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw Happylisa1 (45)

een fijn seksmaatje die zo nu en dan eens langskomt om de heerlijkste seks mee te hebben. Ik kan wel zeggen dat ik daar echt naar op zoek ben. Heb je zin om met met te genieten?

♡ Blond haar ♡ Gezet postuur ♡ Mariekerke ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder NiesjeDen (48)

je bent een zelfstandige man de tevreden is met wat hij heeft. Je zou alleen wel wat meer aandacht kunnen gebruiken van een mooie vrouw. Je bent lief en een beetje stoer. Je houdt van kunst en fotografie. Je ziet er goed uit en vindt het leuk af en toe dagtripjes te maken.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Veerle ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten