Maak je profiel aan

Cougars uit Antwerpen ontmoeten voor sex

Vlaamse vrouw NiNeOlivx0 (44)

je weet hoe je kinky en wild moet zijn en we zullen een goede tijd hebben om elkaar te neuken, zodat we niet aan iets anders hoeven te denken. Je moet echt goed in bed zijn als we dit regelmatig willen doen en ik vind het niet erg als je getrouwd of vrijgezel bent.

♡ Bruin haar ♡ Gezet postuur ♡ Varendonk ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma HappyPlace (53)

wat vind je leuk om te doen? Ik vind het heel erg leuk om voor mensen te koken dus misschien zou ik eens een keer wat voor je kunnen maken? Of we kunnen het samen een keertje doen als je ook van koken houd?

♡ Zwart haar ♡ Slank postuur ♡ Minderhout ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw Frantiekel (41)

laat me voelen wat voor man jij bent, ik wil het niet horen, echt voelen. Ben geen over emotioneel type en word niet snel verliefd. Daar ga ik ook niet voor, ik wil een man die een echte fuckbuddy wilt en niks anders.

♡ Gekleurd haar ♡ Slank postuur ♡ Antwerpen ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse dame Erg Plezan (40)

jij bent iemand die open staat voor geile suggesties, als jij iets opwindends ziet, zou je het het liefst willen nadoen. Eigenlijk heb je een diepst geil verlangen die je heel snel ten uitvoer wil brengen. Hoe gek of pervers ook, je bent vastbesloten dat met mij te doen.

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Merksem ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder GeileFlauw (49)

geil zijn.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Lint ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma KnuffieKit (55)

mijn doel? Mijzelf een leuke tijd bezorgen, Een leuke man leren kennen, die open staat, leuk vind om te discusseren, uit eten gaan, of gewoon dagje uit, avondje op de bank,..lekker relaxen. Een leuke warme man, die ook van katten houd!!

♡ Donkerblond haar ♡ Gezet postuur ♡ Mechelen ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse dame Dame37 (40)

mag jij zelf ook jouw goede en gelijk de slechte eigenschappen invullen natuurlijk.

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Antwerpen ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder Didiaan197 (48)

een man voor erbij, als extraatje naast mijn relatie met mijn vriendin. Welke ik niet van plan ben om te verbreken. Misschien vertel ik haar dit wel na verloop van tijd maar nu wil ik het nog even geheim houden.

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Berendrecht ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder Vrouwkuh (48)

het is toch wel het eerste gezicht het eerste gevoel wat je bij iemand hebt die bepaald of het iets word of niet word toch. Ik kom weinig mannen tegen in het dagelijks leven dus hopelijk vergroot ik mijn kansen ook.

♡ Gekleurd haar ♡ Slank postuur ♡ Morkhoven ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse dame Ik Ja2015 (40)

nou je bent niet preuts en je hebt ook zoiets van ik geniet lekker nu het kan en zo lang mogelijk ook nog eens als het kan. Dan meld je je maar .

♡ Gekleurd haar ♡ Slank postuur ♡ Antwerpen ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma Sunshine27 (52)

hou jij ook van het leven en ben je er nu ook aan toe om jezelf te binden. natuurlijk eerst elkaar wat leren kennen want je moet natuurlijk wel weten wat voor vlees je in de kuip neemt!

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Kasterlee ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder The Paige (50)

geheimen worden opwindend wanneer gevoelens vol passie zijn, dus ik geniet van een uitdaging. Als je zo wild bent als ik kan zijn, zullen we zeker scoren. Contacteer me maar.

♡ Gekleurd haar ♡ Slank postuur ♡ Beerzel ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw Mrgann- (43)

als je denkt dat ik je het geluk kan geven waarnaar je op zoek bent, moet je me hier berichten. Ik ben er vrij zeker van dat dit het begin zal zijn van leuke dingen voor ons. Ik ga je alle dingen geven die ik je kan geven.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Baarle-Hertog ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma TaartjeCel (58)

wat is nu de bedoeling dat jij doet? Simpel eigenlijk: de taarten die ik bedenk en maak komen proeven en je eerlijke mening en feedback er over geven. Worden ze door jou/jullie goed bevonden, dan komen ze in mijn boek en indien nodig pas ik ze nog aan. Omdat ik zowel zoet als hartig ga maken, heb ik dus een zoetekauw

♡ Donkerblond haar ♡ Gezet postuur ♡ Heindonk ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder Wickysab (47)

een vrouw onderzoeken is iets wat jij heel goed kan. Dat is een taak die jou best wel op het leven geschreven is. Jij bent niet snel klaar met dat onderzoek en dat hoeft ook niet, wij nemen er even lekker de tijd voor, wanneer dat kan.

♡ Zwart haar ♡ Slank postuur ♡ Lillo ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder Rowini (48)

ben jij die man die het wel ziet zitten om lekkere seks met mij te hebben? Ik ben al wel wat ouder maar lang getrouwd geweest met de zelfde man, en onze seks was gewoon standaard. Ik zoek dus wel een man die samen met mij wil experimenteren.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Berchem ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten