Maak je profiel aan

Cougars uit Antwerpen ontmoeten voor sex

Vlaamse vrouw Ilsker77 (41)

ik wil graag een man die ook net als ik een wip wil in ieder geval. En dan een los vast neuk vriendinnetje wil. Geen gekke dingen, gewoon stoppen wanneer het niet meer bevalt.

♡ Donkerblond haar ♡ Slank postuur ♡ Antwerpen ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse dame MainecharX (40)

je bent een onderdanig type dat er heel erg geil van word als ik je de wet voorschrijf. Samen gaan we kijken tot hoever we willen gaan, maar wat mij betreft gaat dat steeds een stukje verder. Heb er nu al enorm veel zin in je een pak voor je billen te geven.

♡ Zwart haar ♡ Slank postuur ♡ Mechelen ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw Veelervari (42)

niet vandaag je naam vertellen en denken dat je morgen direct een date hebt. Zoals ik al zei, ik zie het als een laatste poging om een goede man te vinden. Ik stuur geen naaktfoto's en wil ze ook niet ontvangen. Ik zoek echt een eervolle, lieve man die respect heeft voor de vrouw en die niet in hokjes denkt

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Baarle-Hertog ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw IcaYes (43)

ik ben op zoek naar een man die veel liefde te geven heeft. Ik wil liefde ontvangen van iemand die me zeker kan respecteren. Ik heb het zo snel mogelijk nodig, dus als je denkt dat jij degene bent, stuur me dan een bericht zodat we aan de slag kunnen.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Rijkevorsel ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder Sabine69 (48)

kijk jij er niet van op als een vrouw wat alternatiever is dan een ander! En vind je dat zelfs wel leuk en grappig. Ben jij een man die ook het motto heeft, een dag niet gelachen is een dag niet geleefd! Dan moeten wij echt contact met elkaar krijgen, want ik weet nu al zeker dat we dan de grootste humor met elkaar

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Vorst ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw Celestia (43)

een super gezellige man, gezelligheid doet mij super goed, er lekker op uit gaan en dat moet jij dus ook in je hebben. Misschien vind je het net als ik wel super leuk om op reis te gaan als het leuk klikt, en verder gewoon super gezellig, open, spontaan en lief.

♡ Gekleurd haar ♡ Slank postuur ♡ Antwerpen ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder Sasasasa (47)

ik moet wel weten dat je te vertrouwen bent, het is niet zo dat ik zo maar met de eerste de beste zo'n date ga hebben, ik moet er van op aan kunnen dat we er van genieten en dat er verder geen gekke dingen gaan gebeuren.

♡ Zwart haar ♡ Gezet postuur ♡ Antwerpen ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder Werver (51)

jij bent een man die mijn porno vervangt.

♡ Blond haar ♡ Gezet postuur ♡ Bonheiden ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma Antwerp (56)

door mijn drukke werkschema schiet daten er nog wel eens bij in. Ik ben een jaar geleden gescheiden. Jammer want ik mis een leuke man in mijn leven die bij mij af en toe even aan de rem trekt en mij laat genieten van simpele dingen. Wat ik zoek in een man? Dat vind ik een moeilijke vraag om te beantwoorden. Het

♡ Donkerblond haar ♡ Slank postuur ♡ Antwerpen ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw Antiquaria (41)

je wordt niet totaal geabsorbeerd door je werk, wil en kan dus de tijd vrijmaken om samen met mij leuke dingen te gaan doen. Je mist het om een vrouw diep in haar ogen aan te kunnen kijken en te weten wat ze voelt en denkt, om thuis te komen bij iemand en je eten staat al klaar, om een heerlijke massage te krijgen

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Deurne ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw Boskabout7 (46)

als eerste ben je gewoon een schat van een man met respect voor alles wat moeder aarde ons heeft gegeven. Niet bepaald een thuiszitter maar gewoon lekker buiten zijn en genieten van alles om je heen.

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Boom ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw GewoonGewa (46)

wat ik zoek is een sportieve man, die net als ik ook waarde hecht en gezin en familie. Dat je van huisdieren houdt is wel fijn want ik heb een hondje.

♡ Bruin haar ♡ Gezet postuur ♡ Geel ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma Jelka (56)

ook gek op jezelf en zeker van wat je wilt gaan doen. Dan kunnen we een heel stuk gaan overslaan. Ik wil graag eens weten wat je allemaal wil gaan doen. Want ik heb wel wat leuks in gedachten. Kun je mijn gedachten lezen?

♡ Rood haar ♡ Slank postuur ♡ Itegem ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma Aannnnnnee (55)

als jij die lieve man bent die ik zoek, kun jij mij heel gelukkig maken. Jij bent iemand die begrijpt dat ik soms ook in het weekend moet werken of een avond weg ben. Een man die ook zijn eigen weg gaat en heel flexibel is. Als dit bij jou past ben ik al heel erg blij.

♡ Zwart haar ♡ Slank postuur ♡ Geel ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw Hendie2 (42)

jij hebt een rustig leven waar wel een plaatsje is voor een vrouw die al wat tegenslag heeft gehad. Jij verwacht van mij geen extreme dingen. Je zoekt gewoon wat normaal gezelschap en wat liefde en aandacht; Ik ben er zeker van dat ik jou dat wel ga kunnen geven hoor!

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Wommelgem ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder AngelKissy (49)

een zeer handtastelijke man die maar wat graag met zijn vingers over mijn tepels naar mijn grotje toe rent. Jij zal mijn 'nieuwe' sieraad maar wat graag als eerste uitproberen, lekker er op drukken tijdens het neuken en er voor zorgen dat ik gillend klaar kom.

♡ Rood haar ♡ Slank postuur ♡ Antwerpen ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten