Maak je profiel aan

Cougars uit Antwerpen ontmoeten voor sex

Vlaamse dame Sasje155 (40)

ik zoek geen bepaalde type, het enige waar jij zou aan moeten voldoen is dat jij geil bent en mij kan laten genieten van jouw harde pik die diep in mijn natte poesje zal schuiven... ;)

♡ Gekleurd haar ♡ Slank postuur ♡ Antwerpen ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw Amy E (43)

ik heb een man nodig die klaar is om te handelen voor de ontwikkeling van echte relaties, niet voor virtuele relaties! Soms verbergt de boze ziel zich onder het mooie gezicht en lichaam. Ik ben hier bang voor! Ik geloof dat God me zal helpen de juiste keuze te maken!

♡ Zwart haar ♡ Slank postuur ♡ Tielen ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder Wientje197 (47)

waar smacht jij naar? Je bent een tijdje alleen en wil een vrouw in je leven, niet meteen een relatie. Maar genieten van elkaar, passie, lust, het hele plaatje. Elkaar diep in de ogen kijken, verdrinken in de elkaars blik. Maar ook samen lachen, en kletsen. Dat is ook belangrijk! !

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Stabroek ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma Zangeres (56)

ik zoek een man die mij weer kan laten leven, het verschrompelde bloem in mijn hart weer kan opbloeien, het vuur en de passie in mij aanwakkeren! En dit alleen al door een intiem maar discrete relatie! De romantiek komt later wel, net als de klik. Het gaat mij nu om de erotiek en passie! Lekker samen

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Mechelen ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder Patypink (50)

iemand die het spannend voor mij kan maken, discreet zijn? Tja, niet perse. We maken er niet bepaald een geheim van dat we weinig voor elkaar voelen. Het is een kwestie van tijd voor de knoop word doorgehakt en we ieder een eigen koers gaan volgen

♡ Donkerblond haar ♡ Slank postuur ♡ Antwerpen ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder Coriliefde (48)

soms heb ik gewoon echt ruimte en tijd voor mezelf nodig zoek dan ook iemand die dat herkend en kan geven. Voor de rest, vraag maar raak.

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Antwerpen ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma Ekei (55)

spontaan en vrolijke. En iemand die goed zijn emoties kan tonen en ook kan omschrijven wat hij voelt. Ik kan namelijk slecht overweg met mensen die dat niet kunnen.

♡ Gekleurd haar ♡ Slank postuur ♡ Turnhout ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder JalnnXxx (48)

een ruimdenkende man die enige tijd met mij kan doorbrengen. Blijf nog steeds actief in bed en kan mijn goede partner zijn. Niet saai om bij mij te zijn en neemt me graag mee naar een mooie plek die alleen jij en ik zijn. en daarna kunnen we dingen doen die we ooit wilden hebben!

♡ Zwart haar ♡ Slank postuur ♡ Hulshout ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw Passievoor (45)

een man die van het licht extreme houd en niet terug schrikt van tepelklemmen en blinddoeken. Ik sta open voor jouw seks ideeen en wil graag meer van jou weten. Verder heb ik niet zoveel eisen als het maar lekker is!

♡ Bruin haar ♡ Gezet postuur ♡ Antwerpen ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder Janine2017 (50)

u biedt graag genot voor een vrouw en vind het belangrijk dat we van elkaar goed en voor een langere tijd zullen gaan genieten. Ook een vriendschappelijk contact voor vast vind u gezellig en staat ge voor open.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Merksem ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw Neverbegon (44)

je komt op mij af en duwt mijn slipje naar beneden, we kijken elkaar recht in de ogen aan en kunnen niet wachten om elkaar te bespringen. Als jij denkt dat jij in dit verhaaltje past dan hoop ik je hier snel tegen te komen zodat wij samen lekker kunnen gaan genieten.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Tielen ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma RealContes (52)

serieuze motorliefhebber.

♡ Zwart haar ♡ Slank postuur ♡ Hoogstraten ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma Natallia (54)

wie geeft mij wat lesjes in de erotiek. Ik heb niet van alles kaas gegeten, maar wil dolgraag nu echt eens een relatie waarin dat toch zeker wel een hoofdrol krijgt. Ben jij dan de hoofdrolspeler?

♡ Donkerblond haar ♡ Slank postuur ♡ Niel ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder MoekeTina (49)

u ziet het leven van de zonnige kant en lacht graag en ergert zich ook niet snel aan anderen. U hebt ook serieuze kanten en staat er voor open om een vrouw beter te leren kennen en u bent single.

♡ Bruin haar ♡ Gezet postuur ♡ Heist-op-den-Berg ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw Veelervari (42)

niet vandaag je naam vertellen en denken dat je morgen direct een date hebt. Zoals ik al zei, ik zie het als een laatste poging om een goede man te vinden. Ik stuur geen naaktfoto's en wil ze ook niet ontvangen. Ik zoek echt een eervolle, lieve man die respect heeft voor de vrouw en die niet in hokjes denkt

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Baarle-Hertog ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw Christy4u (42)

ben je klaar voor de dingen die we samen kunnen doen? Zo ja, waar wacht je dan nog op? Stuur me gewoon een berichtje hier. Ik ben hier om je alle dingen te geven die je van me wilt.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Antwerpen ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten