Maak je profiel aan

Rijpe cougars die in Egmond aan zee, Noord-Holland wonen

Hete oma Mael2018 (57)

je houdt natuurlijk van mijn exotische Aziatische schoonheid. Je bent betrouwbaar. Relaties vergen inspanning door elke partner, dus je moet bereid zijn er tijd en energie in te steken. Goede communicatie is essentieel voor mij. Je bent ook bereidheid om bepaalde compromissen te sluiten om onze relatie

♡ Zwart haar ♡ Slank postuur ♡ Egmond aan Zee ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Leuke moeder Kimplay (50)

je bent een goede verstaander die aan een half woord genoeg heeft, je kan je wel vinden in de situatie die ik wil creëren, en daar wil je graag meer van weten.

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Egmond aan Zee ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Opgewonden oma Maatjevind (55)

omdat ik gelukkig ben met mijn leven als single ben ik niet direct op zoek naar een relatie. Niet omdat ik geen relatie wil maar ik laat dit liever als vanzelf gebeuren. Wat niet is kan komen... en wat niet komt zal niet moeten zijn :-) Voor nu? Een leuk maatje om leuke dingen mee samen te doen.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Egmond aan Zee ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Sexy vrouw Verlege197 (41)

iets meer zelfverzekerd dan ik ben, als we allebei verlegen zijn, dan lopen we elkaar misschien wel mis. Als ik je wat beter ken, dan zal dat wel beter gaan maar eerst moet het ijs gebroken worden. je bent geen kroeghanger maar ook geen bankzitter maar er zijn genoeg dingen die we samen kunnen doen.

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Egmond aan Zee ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten
«1»