Maak je profiel aan

Rijpe cougars die in Edam, Noord-Holland wonen

Eenzame moeder Oak-Leey- (48)

jij bent degene die me gelukkig maakt, met wie ik me comfortabel voel. Degene waar ik naar toe ga in tijden van pijn maar ook om te vertellen wat er is gebeurd.

♡ Zwart haar ♡ Slank postuur ♡ Edam ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Lekkere vrouw VolopGeluk (45)

ik ben puur op zoek naar seks, ik heb iemand nodig die mijn speeltjes komt vervangen. Ik heb weer eens zin in het echte werk!

♡ Bruin haar ♡ Gezet postuur ♡ Edam ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Botergeile vrouw Odiee (42)

je moet een makkelijke man zijn die goede intenties heeft met mij. Die graag zijn beschikbare tijd met mij door wil brengen. Iemand die ruimdenkend en verantwoordelijk genoeg is. Een zorgzame en liefhebbende man. Ben jij die man?

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Edam ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Botergeile oma Vivvy62 (55)

ik zou blij zijn met een man die positief in het leven staat, onafhankelijk en vastberaden is om succesvol te zijn in het leven.

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Edam ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Leuke moeder Large-Rean (50)

zoek jij ook eens wat anders of ben je gewoon benieuwd waar wij samen allemaal van kunnen zouden genieten op seksgebied? Ik sta open voor ideeën, plannetjes en nieuwe uitdagingen. In jou hoop ik dat ook terug te kunnen vinden. Let wel! Alleen een pure seksrelatie is wat wij beide willen. Laat

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Edam ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Leuke oma MrsBen (54)

je houdt van seks en je weet wel een beetje waar je mee bezig bent. Als je dat iet weet wil ik je best wel wat lekkere trucjes leren hoor hihi. Ik zoek nu niet iemand voor samen met mijn man, maar gewoon alleen voor mezelf.

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Edam ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Leuke vrouw Edammerbel (45)

ik zoek een leuke man :-) Humor, diepgang, gevoelsmens. Het lijkt niet veel maar toch kan ik het maar niet vinden. Wellicht hier?!

♡ Zwart haar ♡ Gezet postuur ♡ Edam ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten
«1»