Maak je profiel aan

Rijpe cougars die in Jette, Brussels wonen

Vlaamse oma ZeldaN01 (53)

je bent een prater, net als ik. Wees niet ontmoedigd als ik niet meteen reageer. Ik kan soms behoorlijk druk zijn. Je houdt van uitdagingen zoals tafeltennis.

♡ Gekleurd haar ♡ Slank postuur ♡ Jette ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw 2bel0ved (41)

jij durft met geduld een vriendschap aan te gaan, waarbij wij elkaar aftasten om een relatie te laten groeien en bloeien.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Jette ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw Lieve Hele (44)

jij bent wel gek op een stoeipoes die de touwtjes flink kan laten vieren. Zij is grenzeloos en daagt je uit en kijkt tot hoe ver zij kan gaan. Je bent uit op wat spanning in jouw leven en wilt gewoon een leuke dame ontmoeten voor wat gezelligheid en misschien meer...

♡ Rood haar ♡ Slank postuur ♡ Jette ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder Be2hot (48)

je hoeft niet de Don Juan te zijn van de films het gaat puur om het gevoel. Die speciale kriebels, een tinteling, kippenvel. Dan weet je precies wat ik bedoel. Ik vind het interessant als we elkaar heerlijk uit kunnen dagen.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Jette ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw DPMarja72 (45)

ben jij een man en wil jij mij doen samen met nog een vriend van je? Of een wildvreemde man? Of...zijn jullie een geil koppel op zoek naar een derde wiel aan de wagen...? Kortom, het maakt mij niets uit...ik wil gewoon een keer een trio ervaren. Het lukt me alleen niet in mijn eentje haha.

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Jette ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw Thelmaand7 (43)

wil je ook alles eruit halen wat erin zit en dan doel ik echt op de geilste seks die je je maar wensen kan en wil je dat met ons doen? Aarzel dan niet en laat wat van je horen zodat we misschien binnenkort een ware seksfeest kunnen houden waar we nog lang van na kunnen genieten.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Jette ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten
«1»