Maak je profiel aan

Rijpe cougars die in Elsene, Brussels wonen

Vlaamse moeder LoveDAvita (48)

ik wil graag die fijne tijd mee maken en doen waar we zin in hebben ,dat is het voornaamst van alles. Ik ben geil en heb 3 gaatjes te vullen en daar mag jij werk van maken. Denk je me aan te kunnen?

♡ Zwart haar ♡ Slank postuur ♡ Elsene ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw Veroooniqu (46)

ben jij degene naar wie ik op zoek ben en zal ik die hier ook gaan vinden? Ik denk dat we ervoor moeten gaan. Is dat ook goed voor jou?

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Elsene ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma Jackie229 (55)

als jij zoekt naar een perfecte match dan maak ik zeker een kans. Ik denk dat wij echt samen een geweldige tijd kunnen hebben als je je daar voor open stelt. Wil je wat drinken of heb je een beter idee? We kunnen gaan voor een vriendschap?

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Elsene ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder Hai-Leey (49)

ik ben een vrouw van de natuur houdt en die zo perfect is. Ik wil een man vinden die netto is van de natuur houdt als ik. Om lange wandelingen te maken en te doen wat we zeker leuk vinden. Ik ben super opgewonden en hopelijk gaan we voor elkaar.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Elsene ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder Eurythmics (47)

of je nu zwart, wit, oud of jong bent. Ik hoef alleen maar te weten dat je een beetje goed bent in bed en of je mij meerdere orgasmes kan bezorgen. Voor de rest heb ik echt geen wensen. Nou ja, een beetje fantasie en kinky gedachten, dat is natuurlijk ook nooit weg, want ook op mijn leeftijd leer ik graag nog nieuwe

♡ Blond haar ♡ Gezet postuur ♡ Elsene ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw LetMeIn201 (43)

misschien ben ik wel te laat hiermee maar ik hoop hier een man te vinden die dat toch graag met mij zou willen.

♡ Bruin haar ♡ Gezet postuur ♡ Elsene ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse dame Angelinjou (40)

je bent niet iemand die na een keer het wilt opgeven, maar het alleen maar spannender wilt maken door elkaar heerlijk in te zepen en daarbij geen enkel plekje van mijn lichaam over te slaan. Natuurlijk kun je het ook van mij terug verwachten

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Elsene ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma LaJantje (52)

ben jij die man, die bij mij past en me laat lachen? Samen lachen en dingen ondernemen is toch leuker! Iemand rond mijn eigen leeftijd.

♡ Zwart haar ♡ Gezet postuur ♡ Elsene ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma LauraVerdi (53)

ik hoop hier een lieve man te vinden met wie ik in de toekomst een serieuze relatie kan opbouwen. Voor nu staat trouwen of samenwonen nog niet op mijn lijstje. Ik ben net gescheiden en dat heeft er toch best ingehakt. Toch sta ik wel open voor nieuwe vriendschappen en af en toe een date met benefits.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Elsene ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten
«1»