Maak je profiel aan

Cougar Larina6606 uit Geleen daten

Meer informatie over deze hete moeder
Naam
Larina6606
Leeftijd
51 jaar
Woonplaats
Geleen
Provincie
Limburg
Land
Nederland
Lengte
172 cm
Kleur haar
Bruin
Kleur ogen
Bruin
Postuur
Gezet
Ben jij een man die gaat voor een discrete relatie, die een verzorgd uiterlijk heeft en zo tussen de 50 en 60 jaar is, dan ben ik op zoek naar jou. Ik wil niet met je trouwen of met j e samenwonen maar wel wil ik genieten van puren seks
Date Maken

Leuke moeder A-NieyaaX (50)

als je ook denkt dat we goed zullen zijn voor elkaar, dan moet je me dat laten weten. Ik zal alles voor je doen en ik beloof je dat je van onze tijd samen zult genieten en van alle dingen die we voor elkaar kunnen betekenen.

♡ Gekleurd haar ♡ Slank postuur ♡ Ransdaal ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Geile oma Aaammyy (52)

ben je op zoek naar spanning in je leven? Een man met een positieve instelling, die niet alles doet om zijn leven te veranderen, maar het leven neemt zoals het komt. Betrouwbaarheid en eerlijkheid zijn jouw prioriteit! Laat me snel iets van je horen, dan kunnen we kijken of wij met elkaar klikken.

♡ Donkerblond haar ♡ Slank postuur ♡ Leveroy ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Sexy oma LovingLive (52)

ben jij de man die ik zoek? Ik hoop het want ik heb er zeker zin in kan ik je zeggen. Beter kan het dan ook niet worden. Een maatje voor plezier, ik sta daar dan ook zeker voor in!

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Baarlo ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Botergeile oma SmoothLibe (53)

mysterieus zijn is niet erg, het is fijner om daar meteen werk van te maken en te doen waar we zin in hebben. Als dat klopt dan kan daar wel iets heel erg moois uit komen. Denk je ook zo?

♡ Donkerblond haar ♡ Slank postuur ♡ Limbricht ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Opgewonden oma ReyynaXx (54)

ik ben hier, op zoek naar een serieuze relatie. Ik hou van een man die intelligent en grappig en eerlijk is. Ik vind haar leuk als een zorgzame en attente vrouw. Ik hou van iemand met wie ik een geweldig gesprek kan hebben.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Nederweert ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Leuke moeder Saylor002 (48)

ik hoop dat ik een persoon kan vinden die mij begrijpt, aardig voor mij is. Ik hoop dat hij gemotiveerd is en een vaste baan heeft. Ik hoop dat een dag de gelegenheid geeft om een ??portret voor je te maken, mijn geliefde. Dus ik hoop dat je rustig bij me kunt komen om te genieten van de geweldige tijd.

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Limbricht ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Leuke moeder SingleYuo (49)

een man die kan denken dat we kunnen opschieten en doorgaan met wat hij begon. Wil je dat ik op je plaats blijf of dat je wekenlang in mijn huis blijft. Je bent geen engerd en je doet aardige dingen.

♡ Zwart haar ♡ Slank postuur ♡ Born ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Eenzame moeder Mir--i--am (48)

ik woon in Nederland dus ben momenteel niet in België, maar dat zou ik zomaar ineens wel kunnen zijn, als ik daar een leuke uitnodiging voor zou krijgen natuurlijk. België, Nederland, ik zou al gelukkig en blij zijn als ik een uitnodiging kreeg van een leuke man om iets leuks samen te gaan doen. Als

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Landgraaf ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Opgewonden oma Elyse1907 (54)

een eenvoudige en liefhebbende man die mij kan respecteren en die mij kan accepteren voor wie ik ben. Iemand die ruimdenkend en easy going is. Graag dingen doen die leuk zijn. Ik vind het leuk als je een volwassen man bent die open staat voor een serieuze relatie.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Nuth ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Lekkere moeder 67nielle (50)

ik hoop dat je me hier vandaag een bericht gaat sturen. Ik beloof je dat we goed voor elkaar zullen zijn. Ik wacht hier gewoon op je. Vertel me gewoon de dingen die we hier kunnen doen.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Haelen ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Geile moeder X Alissa (49)

ik ontmoet graag een persoon die een vriend of metgezel kan zijn. Ik vind het leuk om hier een vrijblijvende vriend te hebben. Ik verwacht dat hij discreet en eerlijk zal zijn.

♡ Gekleurd haar ♡ Slank postuur ♡ Geleen ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Leuke moeder Abigail X (48)

het spijt me dat ik zo wanhopig ben voor liefde, jij bent iemand die ook in liefde geïnteresseerd is, toch? Kun je me iets leuks vertellen? Ik wil je leren kennen.

♡ Zwart haar ♡ Slank postuur ♡ Eckelrade ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Geile oma Chriiestie (52)

ik ben op zoek naar een man die net als ik een goede baan heeft en die ook ongebonden is en die, net als ik, op zoek is naar een nieuwe liefde in zijn leven . Je bent een goed verzorgde man die veel tijd aan zijn uiterlijk besteedt, je moet ook welgemanierd zijn enromantiek is niet vreemd voor je.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Oirsbeek ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Mooie oma MEL1964UIH (53)

ik wil iemand ontmoeten zoals hugh jackman, LOL, een volwassen man met een fit lichaam die zin heeft in seks met deze schoonheid, op regelmatige basis

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Kerkrade ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Botergeile moeder Little Dor (51)

op dit moment kan ik je niet meer geven dan een goede vriendschap, iemand met wie je leuke dingen kunt doen en met wie je je hart kunt bevrijden als het een beetje moeilijker gaat in het leven. Als u dit ook zoekt, zullen we waarschijnlijk perfect bij elkaar passen.

♡ Gray haar ♡ Slank postuur ♡ Roermond ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Sexy oma Kathh66 (52)

je bent een goed gemanierde gentleman met het hart op de juiste plaats en je bent ook op zoek naar een vriendschap die kan evolueren naar iets serieus. Ik ben te oud om spelletjes te spelen, dus ik wil zoiets niet. Laten we gewoon praten om te zien of we een gemeenschappelijke basis hebben.

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Haelen ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten
«1»
Larina6606
Ben jij een man die gaat voor een discrete relatie, die een verzorgd uiterlijk heeft en zo tussen de