Maak je profiel aan

Cougar X Alissa uit Geleen daten

Meer informatie over deze botergeile moeder
Naam
X Alissa
Leeftijd
49 jaar
Woonplaats
Geleen
Provincie
Limburg
Land
Nederland
Lengte
179 cm
Kleur haar
Gekleurd
Kleur ogen
Bruin
Postuur
Slank
Ik ontmoet graag een persoon die een vriend of metgezel kan zijn. Ik vind het leuk om hier een vrijblijvende vriend te hebben. Ik verwacht dat hij discreet en eerlijk zal zijn.
Date Maken

Botergeile vrouw -Kaliyah- (46)

vriendelijke, hardwerkende man, die graag praat, die naast mij wil reizen, om eerlijk te zijn, begripvol. Wie houdt van het leven. Ik wil een nieuwe persoon ontmoeten en nieuwe ervaringen in mijn leven hebben.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Meijel ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Hete moeder A-NieyaaX (50)

als je ook denkt dat we goed zullen zijn voor elkaar, dan moet je me dat laten weten. Ik zal alles voor je doen en ik beloof je dat je van onze tijd samen zult genieten en van alle dingen die we voor elkaar kunnen betekenen.

♡ Gekleurd haar ♡ Slank postuur ♡ Ransdaal ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Sexy vrouw Im A Couga (46)

er is zoveel meer dat ik zou kunnen zeggen, maar laat me dit gewoon zeggen. Bedankt dat je op mijn dag in mijn leven bent gekomen en bedank dat je sinds die dag onafgebroken in mijn leven bent. Elke dag met jou was de grootste dag van mijn leven. Elke dag wordt mijn nieuwe favoriete dag, allemaal dankzij jou.

♡ Blond haar ♡ Gezet postuur ♡ Landgraaf ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Sexy moeder XxEmmaline (47)

mag ik verwachten dat we samen een heerlijk diner gaan hebben en genieten waar we dat maar kunnen? Dat is voor mij een heerlijk uitgangspunt waar ik echt graag voor wil gaan met jou!

♡ Bruin haar ♡ Dik postuur ♡ Kerkrade ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Lekkere oma Aaammyy (52)

ben je op zoek naar spanning in je leven? Een man met een positieve instelling, die niet alles doet om zijn leven te veranderen, maar het leven neemt zoals het komt. Betrouwbaarheid en eerlijkheid zijn jouw prioriteit! Laat me snel iets van je horen, dan kunnen we kijken of wij met elkaar klikken.

♡ Donkerblond haar ♡ Slank postuur ♡ Leveroy ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Mooie vrouw Daphne Mis (46)

jij bent ook een lezer en begeeft je graag in boekenwinkels, in een parkje en kan genieten van een lekker bak koffie op het terras of ergens binnen. Jij houdt ook van bordspellen en gaat er ook graag op uit.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Steyl ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Lekkere oma LovingLive (52)

ben jij de man die ik zoek? Ik hoop het want ik heb er zeker zin in kan ik je zeggen. Beter kan het dan ook niet worden. Een maatje voor plezier, ik sta daar dan ook zeker voor in!

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Baarlo ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Hete moeder 70Jessie (47)

ik verlang naar een man die me gezelschap biedt zonder teveel verdere verplichtingen. Een vriend die ik kan vertrouwen. Je moet eerlijk, discreet en betrouwbaar zijn.

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Jabeek ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Mooie vrouw Jackss71 (46)

we moeten absoluut voor altijd samen gek zijn. Geen humor, wat hebben we dan? Ik hou van moppen vertellen, lachen totdat het pijn doet, of lachen totdat we huilen. Je weet hoe je altijd een glimlach op mijn gezicht kunt toveren, zelfs als ik het gevoel heb dat mijn wereld instort.

♡ Gekleurd haar ♡ Slank postuur ♡ Beegden ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Sexy vrouw Immm4ni (46)

een man die aantrekkelijk is voor een vrouw die een relatie heeft en die mij kan respecteren voor wie ik ben, als een ongecompliceerde persoon.

♡ Zwart haar ♡ Slank postuur ♡ Venlo ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Hete moeder Saylor002 (48)

ik hoop dat ik een persoon kan vinden die mij begrijpt, aardig voor mij is. Ik hoop dat hij gemotiveerd is en een vaste baan heeft. Ik hoop dat een dag de gelegenheid geeft om een ??portret voor je te maken, mijn geliefde. Dus ik hoop dat je rustig bij me kunt komen om te genieten van de geweldige tijd.

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Limbricht ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Geile vrouw Kylgh X (46)

een man met een sterk gevoel en een sterk charisma die me een schouder kan bieden op zijn tijd. Wees niet jaloers als hij een tijdje niet in het middelpunt van de belangstelling staat en zou kunnen opschieten met mijn grote vriendenkring. Een afhaalmaaltijd meenemen en rustig een film kijken?

♡ Zwart haar ♡ Slank postuur ♡ Bergen ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Eenzame moeder SingleYuo (49)

een man die kan denken dat we kunnen opschieten en doorgaan met wat hij begon. Wil je dat ik op je plaats blijf of dat je wekenlang in mijn huis blijft. Je bent geen engerd en je doet aardige dingen.

♡ Zwart haar ♡ Slank postuur ♡ Born ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Leuke moeder Mir--i--am (48)

ik woon in Nederland dus ben momenteel niet in België, maar dat zou ik zomaar ineens wel kunnen zijn, als ik daar een leuke uitnodiging voor zou krijgen natuurlijk. België, Nederland, ik zou al gelukkig en blij zijn als ik een uitnodiging kreeg van een leuke man om iets leuks samen te gaan doen. Als

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Landgraaf ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Eenzame moeder Chrrlotte- (47)

ik ben op zoek naar een vriend hier die mijn metgezel kan zijn in al mijn evenementen, niets ernstigs maar een persoon die iemand kan zijn waarop ik kan vertrouwen. Ik vind hem ook discreet en schoon.

♡ Gekleurd haar ♡ Slank postuur ♡ Amstenrade ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Hete moeder 67nielle (50)

ik hoop dat je me hier vandaag een bericht gaat sturen. Ik beloof je dat we goed voor elkaar zullen zijn. Ik wacht hier gewoon op je. Vertel me gewoon de dingen die we hier kunnen doen.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Haelen ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten
«1»
_x_Alissa
Ik ontmoet graag een persoon die een vriend of metgezel kan zijn. Ik vind het leuk om hier een vrijb