Maak je profiel aan

Cougar Justmindy uit Passendale daten

Meer informatie over deze vlaamse moeder
Naam
Justmindy
Leeftijd
47 jaar
Woonplaats
Passendale
Provincie
West-Vlaanderen
Land
België
Lengte
179 cm
Kleur haar
Blond
Kleur ogen
Blauw
Postuur
Slank
Je wilt niets haasten, maar gaat gewoon een beetje op ontdekkingstocht. Wil je ook een spannende tijd hebben, dan is het een leuke man die lief, zorgzaam en liefdevol en spontaan is. Ik hoop dat je die engerds bij me weg kunt houden, doe je best!
Date Maken

Vlaamse moeder Br1st0l (48)

als je geen persoon bij de hand hebt om ervan te genieten. In mijn ervaring is dat geduld een deugd dat weinig mensen heeft, misschien zoals jij of ik, maar advies niet zo lang willen wachten om lief te hebben en meegesleept te worden door emoties en de fout maken om te zijn met wie we niet zouden moeten zijn,

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Ruddervoorde ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder KrstiinaX (49)

als jij ook met mij samen zou willen zijn dan denk ik dat wij wel het één en ander hebben om naar uit te kijken als wij elkaar zouden gaan ontmoeten. Ik doe werkelijk alles voor jou! Ik beloof je bij deze dat het voor beide lekker zal zijn!

♡ Donkerblond haar ♡ Slank postuur ♡ Veurne ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw Suzz1974 (44)

mijn droom is om die ene man te ontmoeten die van mij zou kunnen houden en alles geeft wat in zijn macht ligt om mij seksueel tevreden te houden. Iemand die seks heeft met hart en ziel en veel passie!

♡ Zwart haar ♡ Slank postuur ♡ Oostende ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw Abi Gail74 (44)

kan mijn passie waarderen. Kan ook graag foto's maken en heeft een hart voor andere dingen. Kan ook bij mij zijn voor goede gesprekken.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Hertsberge ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder XxJudith (50)

ben jij de man die me goed laat voelen en die er voor me is. Een vriendschap is alles voor me en daar wil ik graag aan werken. Alles is beter dan alleen zijn. Ik wil leuke dingen ondernemen met je.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Aarsele ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder Sonyacute (50)

ik zou je aanbod zeker niet af slaan als het een goed aanbod is. Wij doen waar we zin in hebben en dat hou ik me dan ook voor. Zou jij die kans dan ook echt met open armen ontvangen?

♡ Donkerblond haar ♡ Slank postuur ♡ Lapscheure ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder IreneBliz2 (48)

ik wil een man die mij begrijpt. Omdat ik echt zeker ben dat ik een goede relatie wil, zal ik alleen genoegen nemen met een goede en betrouwbare partner. Ik hoop je snel te spreken.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Merkem ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder Hay Ley (47)

zou jij mijn partner kunnen zijn en elkaar kunnen geven waar we zo naar verlangen? Een relatie zou zeker aan de orde kunnen zijn. Als we maar gelukkig zijn en dat is een must. Zou jij je vrije tijd met mij willen spenderen?

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Klerken ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw EvelynVonN (44)

ik zou graag een ervaren man willen vinden die een aardige seks-expert is en die mij niet zal beledigen om wat ik doe! Advies is wat ik wil. Ik zou graag goed willen zijn in seks en ik zou willen dat jij mij dat zou leren! Zoals ik al zei sta ik voor veel open, dus ik hoop echt dat je mij een berichtje stuurt!

♡ Zwart haar ♡ Slank postuur ♡ Knokke ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder 1967annaa (50)

de heer die deel wil uitmaken van mijn leven moet een respectvolle man zijn. Wie ervan houdt om te dansen, uit te gaan en nieuwe mensen te ontmoeten zoals ik. Wie is de schoonheid van liefde en vriendschap op hetzelfde moment. Wie heeft een prachtige persoonlijkheid die gemakkelijk is om bij te zijn. Ik

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Lauwe ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder Odill XX (48)

ik ben op zoek naar een gepassioneerde man, met goede verbeeldingskracht en gevoel voor humor en we kunnen elkaar vertrouwen. Een man die in staat is om zijn fouten te herkennen en van te leren. Ik wil dat je je gelukkig en vrij voelt met harmonie, liefde maar veel passie.

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Torhout ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder Josie2301 (47)

een echte heer zou heel interessant zijn voor mij, iemand die respect heeft voor vrouwen dat is wat ik wil vinden in een man! Als je niet bent zoals ik net heb beschreven, bericht me dan niet alsjeblieft!

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Nieuwkerke ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw LuckyFlow (46)

ik wil iemand die plezier wil hebben. Je bent ook een man die weet hoe je een vrouw het gevoel geeft dat ze heel speciaal en gezocht is. Als je wilt dat we een stel vormen, moet je vrijgezel zijn. Ik wil geen herhaling van wat ik recentelijk heb gehad en verloren.

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Oostduinkerke ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder KK Tty (49)

ik wil een geile man in mijn bed en ik ga voor jou ongeacht wat. Ik ben zo klaar voor een goed seksfeestje en we kunnen het ook buiten doen. Hoe zit het met het hebben van dat goed seksfeestje in het echt?

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Veurne ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder Rachell70 (47)

ik vind het leuk om een ??man te vinden die erg geïnteresseerd is om ??stoute seks met mij te gaan hebben! Ik wil een man die vol passie is, me wild kan berijden en al mijn gevoelige plekken kan ontdekken!

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Noordschote ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw Payyton- - (46)

opzoek naar een man die ik kan vertrouwen, iemand die serieus op zoek is naar de liefde. Een man waar ik op kan bouwen!

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Middelkerke ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten
«1»
Justmindy
Je wilt niets haasten, maar gaat gewoon een beetje op ontdekkingstocht. Wil je ook een spannende tij