Maak je profiel aan

Cougar Sam Xx uit Grâce-Berleur daten

Meer informatie over deze vlaamse moeder
Naam
Sam XX
Leeftijd
48 jaar
Woonplaats
Grâce-Berleur
Provincie
Luik
Land
België
Lengte
163 cm
Kleur haar
Zwart
Kleur ogen
Bruin
Postuur
Slank
Interessante persoon die weet hoe de wereld werkt. Liefdevol, vriendelijk, behulpzaam en open-minded. Ben je op zoek naar een langdurige relatie en denk je dat mijn profiel in orde is? Waar wacht je nog op, stuur me een bericht en wie weet wat er gaat gebeuren.
Date Maken

Vlaamse moeder BellaMii (49)

we worden tussen een steen en een harde plek geduwd om te ontdekken waarom we ineens zo bedreigd zijn en het antwoord is heel simpel. Iedereen die niet van ons is, is in staat om iets anders naar de tafel te brengen dat we misschien niet hebben en vice versa. Wanneer deze nieuwe persoon langskomt is het bijna

♡ Blond haar ♡ Gezet postuur ♡ Hamoir ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw Alyson (46)

iemand met geduld en liefde voor meisjes met een geweldig lichaam. Je zal me helpen af ??te komen van mijn stomme onzekerheden.

♡ Zwart haar ♡ Gezet postuur ♡ Comblain-la-Tour ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder -XxJanessa (48)

ik hoop dat we zullen genieten van alle dingen die we kunnen doen als we samen zijn. Ik zal je alle dingen geven die je van me wilt. Laten we deze speciaal voor ons maken.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Montzen ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw Co Rina X (46)

ik zou graag een man ontmoeten die bereid is om onvoorwaardelijk van me te houden. Een man die eerlijk is, oprecht, lief, genereus, vriendelijk, onzelfzuchtig en die bereid is om me binnenkort in mijn geboorteplaats te ontmoeten.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Donceel ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder AiXmee (51)

een man met een groot hart en die nogal open minded is, die hoop ik te vinden. Met mij op avontuur maar ook heerlijk een wijntje drinken is een heerlijk idee. Gezelligheid gaat voor alles!

♡ Donkerblond haar ♡ Dik postuur ♡ Ellemelle ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder TrueRosan (50)

ik wil een man die zich soms ook alleen voelt en ervoor zorgen dat we alleen de beste dingen doen. Dat is zo een plezier en dat is waar ik ook naar op zoek ben. Wil je het ook?

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Celles ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder Nadine01 (47)

ik zoek naar een alleenstaande man, die dezelfde kwaliteiten heeft, 30-83 jaar oud. Als u geïnteresseerd bent, verzoek ik je te reageren. Ik zal mijn foto ruilen voor die van jou. Bedankt!!

♡ Donkerblond haar ♡ Slank postuur ♡ Grivegnée ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder Johleyney (49)

ik zoek een man die grappig, energiek, gepassioneerd, blij, zorgzaam en vriendelijk is. Ik wil ook iemand verantwoordelijk, doelgericht en slim. Iemand die het leven waardeert en geniet van alle kleine dingen die het ons biedt. Ik zoek een avontuurlijk iemand die me de kriebels laat voelen omdat hij

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Dalhem ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw X Kimberle (46)

ik wou dat ik iemand kon vinden die mijn partner in bed kan zijn. Ik ben zo geil en je moet me een goede beurt geven. Een stoute jongen die van orale seks houdt en weet hoe hij mij moet plezieren.

♡ Zwart haar ♡ Slank postuur ♡ My ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw 72Thall (45)

ik ben een moeder van een mooie en slimme dochter. Ik ben een avontuurlijke en gepassioneerde persoon, die graag reist, nieuwe plekken verkent, maar ook een rustige en ontspannende dag tegemoet gaat. Ik hou van lachen. Ik heb twee schattige honden en probeer altijd nieuwe dingen te leren. Ik ben op zoek

♡ Zwart haar ♡ Gezet postuur ♡ Herstal ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder MissIlona (47)

ik ben op zoek naar een goede wil en vind me ook niet lelijk maar mooi. Ik ben op zoek naar iemand die zich niet in een mooi gezicht, maar in een attiutde. Een man die zal waarderen hoe ik eruit zie.

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Baelen ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder Mirriammm (50)

afhankelijk van de reacties die ik krijg, hebben we een feestje voor ons tweetjes of eentje met nog een paar andere mannen. Ik ben er nieuwsgierig naar, ik heb nooit groepseks gehad maar er is een eerste keer voor alles.

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Glain ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder 06barbara (48)

ben jij die man die een beetje de zelfde levenstyle heeft als ik, een man die hard werkt, maar daarnaast ook lekker wilt genieten samen, lekker uit eten, of gewoon samen op de bank?

♡ Donkerblond haar ♡ Slank postuur ♡ Celles ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse vrouw Aiislinn (46)

ik zal met een man willen communiceren om eerst te daten, dan vriendschap en als het goed gaat, een relatie. Mijn chatbox is open! Je bent een single, een onafhankelijke en een hardwerkende persoon. Je bent vrijgevig en kan me tijd en moeite geven.

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Angleur ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder Sam-Mantha (48)

iemand die zachtaardig en aardig is voor een vrouw. Die alles doet om de vrouw op vele manieren te plezieren. Ik heb slechte tijden gehad met liefde, maar alles moet worden overwonnen en nieuwe mogelijkheden zien om gelukkig te zijn.

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Blehen ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse moeder Jaed-A- (49)

jij bent een man die niet zomaar met de eerste de beste dame gaat afspreken. Jij bent niet op zoek naar het type dat meteen in bed wil duiken, jij leert liever eerst de persoon in kwestie kennen en dan zien we wel. Als jij je daarmee kunt aansluiten denk ik wel dat wij goed kunnen matchen samen.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Filot ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten
«»
Sam_XX_
Interessante persoon die weet hoe de wereld werkt. Liefdevol, vriendelijk, behulpzaam en open-minded