Maak je profiel aan

Cougar Solerno uit Geleen daten

Meer informatie over deze hete oma
Naam
Solerno
Leeftijd
57 jaar
Woonplaats
Geleen
Provincie
Limburg
Land
Nederland
Lengte
162 cm
Kleur haar
Bruin
Kleur ogen
Bruin
Postuur
Slank
Dat hoor ik graag van je!
Date Maken

Geile oma Rosanne135 (55)

ik hou van een man die mijn favoriete sport speelt. En dat is voetbal. Voor mij is het heel charmant, aantrekkelijk en heel mannelijk. Maar het maakt niet uit of je nu wel of geen voetbal speelt, zolang je een aardige man bent is alles goed..

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Ottersum ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Opgewonden oma ReyynaXx (54)

ik ben hier, op zoek naar een serieuze relatie. Ik hou van een man die intelligent en grappig en eerlijk is. Ik vind haar leuk als een zorgzame en attente vrouw. Ik hou van iemand met wie ik een geweldig gesprek kan hebben.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Nederweert ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Geile oma GrrretaV (55)

een man met wie ik kan zijn met een aantal goede tijden om wat stress in mij los te laten en ook van mezelf te genieten. Een man die hetzelfde ding en dezelfde houding heeft als ik.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Slenaken ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Wulpse oma Indy601960 (58)

je leerde omgaan met mijn onvolkomenheden en waardeerde mijn tekortkomingen omdat ik gewoon niet perfect ben Ik hou van je omdat je heel oplettend bent En je bent altijd alert om me te helpen wanneer ik me verdrietig en slecht voel

♡ Gekleurd haar ♡ Slank postuur ♡ Venray ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Opgewonden oma GlendaGB (59)

geluk. Mensen vertrouwen elkaar niet meer, ze hechten geen waarde aan eerlijkheid of liefde. Ik zeg dat je mijn geluk moet zijn. Je leest mijn profiel en vraagt ??me wat ik ben.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Kerkrade ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Wulpse oma Hhesssy (59)

ik zoek iemand met een plan, een doel in het leven. Iemand die iets wil bereiken. Een toegewijde man die mij blij maakt. Je bent begripvol.

♡ Zwart haar ♡ Slank postuur ♡ Melick ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Lekkere oma Mmmika (59)

ik heb hier in de buurt nog niemand gevonden dus daarom probeer ik hier de man te vinden waar ik voor wil gaan. Dat geeft me echt een heerlijk gevoel. Ik wil je in mijn bed en daar van genieten, zou je het daar ook voor doen?

♡ Zwart haar ♡ Slank postuur ♡ Beek ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Wulpse oma Martha1403 (59)

ik verwacht niet veel, dus ik zal niet echt een lijst geven, maar zolang je er voor mij bent, zal ik er voor je zijn. Het is het minste wat ik kan doen

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Roermond ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Eenzame oma FreeMary (58)

ik denk dat we eerst chatten, kijken of er een verbinding is en van daaruit gaan. Leeftijd / uiterlijk zijn voor mij niet zo belangrijk . Goede ervaring en creativiteit staan ??bovenaan de lijst. Maar schrijf me je favoriete restaurant , zodat ik weet dat je geen bot bent.

♡ Donkerblond haar ♡ Slank postuur ♡ Arcen ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Opgewonden oma Elyse1907 (54)

een eenvoudige en liefhebbende man die mij kan respecteren en die mij kan accepteren voor wie ik ben. Iemand die ruimdenkend en easy going is. Graag dingen doen die leuk zijn. Ik vind het leuk als je een volwassen man bent die open staat voor een serieuze relatie.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Nuth ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Botergeile oma BonnieC (59)

ik wil een maatje die er voor me is, iemand die het lekker vind om uren lang te vrijen. Iemand die tijd wilt maken voor ons samen zijn. Ben jij die man die ik zoek? ?

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Weert ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Wulpse oma Hdlee X (58)

zoek jij hetzelfde als ik voor ons samen? Ik wil gewoon iemand vinden en gelukkig zijn. Dat is het beste wat er is in het leven toch?

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Montfort ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Hete oma Z-aa-R (55)

jongens die een speeltje zijn zullen niet bereid zijn om veranderingen in hun leven aan te brengen en kunnen je zelfs de schuld geven van het proberen te verstoren van het leven dat ze op dit moment hebben.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Buggenum ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Hete oma NatteNadin (56)

je weet wat je te doen staat met mijn natte gleuf en doet dat vol overgave, passie en vuur. Niet denken van ik neem dat andere gaatje ook, daar moet ik niets van hebben, steek die extra energie maar in mijn natte gleuf.

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Milsbeek ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Hete oma DyanSexy (57)

ik heb een man nodig die me kan laten zien wat het betekent om bemind te worden. Ik ben op zoek naar die enige geliefde man, een begripvolle vriend met een goed karakter. Je zult altijd het beste voor mij zijn en ik zal van je houden om wie je bent!

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Einighausen ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Wulpse oma Yienddie (55)

ik wil dat je geduld met me hebt. Als je dat kunt wezen ben ik er vrij zeker van dat we van elkaars gezelschap zullen genieten. Kun je me nu vertellen wat je wilt dat er met ons gebeurt?

♡ Zwart haar ♡ Slank postuur ♡ Hulsberg ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten
«1»
Solerno
Dat hoor ik graag van je!