Maak je profiel aan

Rijpe cougars die in Kampen, Overijssel wonen

Hete vrouw Biancaa201 (43)

een leuke spontane man die gezellige dingen met me wil doen maar ook klaar voor me wil staan als ik het wat moeilijk heb. Je moet ook open staan voor iets meer maar dat komt later wel te spraken. O en je moet natuurlijk wel van lekker eten houden want ik kook graag voor je.

♡ Gekleurd haar ♡ Slank postuur ♡ Kampen ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Opgewonden vrouw Annemieksk (46)

een echte lieverd, een man die tegen een stootje kan maar er ook echt voor mij is, en dat ben ik natuurlijk ook voor jou. Hou van een wijntje en lekker eten, reizen en er samen op uit te gaan.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Kampen ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Mooie moeder Assie1506 (49)

mijn doos is helemaal voor jou aangezien ik geen man meer heb. Ik ben nu single en wil er van genieten. Het liefste met jouw lippen rond mijn tepels gezogen en jouw toverstok in mijn doosje. Volgens mij zijn er toch genoeg mannen die daar wel behoefte aan hebben.

♡ Rood haar ♡ Gezet postuur ♡ Kampen ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Leuke moeder Izabela (48)

,o)Zeg ik je later

♡ Gekleurd haar ♡ Slank postuur ♡ Kampen ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Sexy moeder MagicDeb (50)

ik zoek eerst gewoon een vriendschap met jou wat misschien uit kan groeien tot meer, maar daar moeten we dan ook wel de tijd voor nemen. Eerst kijken of er een klik is toch?

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Kampen ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Mooie oma OkmnjiNL (57)

single of getrouwd, ik ben niet de persoon om te oordelen. Het enige wat ik enigszins verwacht is dat je discreet bent en weet hoe je een vrouw moet aanpakken tussen de lakens. Dat je er normaal uitziet en goed voor jezelf zorgt is vanzelfsprekend.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Kampen ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Eenzame vrouw Nohout (44)

je kan een steun en toeverlaat zijn en goed luisteren, je ook op zoek bent net als ik naar een lief persoon om een leuke tijd mee te gaan beleven. Hoop ik dat je niet verder gaat zoeken

♡ Zwart haar ♡ Slank postuur ♡ Kampen ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten
«1»