Maak je profiel aan

Rijpe cougars die in Hengelo, Overijssel wonen

Lekkere moeder Fiona2111 (48)

we doen wat we willen en zorgen ervoor dat we er ook voor gaan. Ik ben zo serieus en hopelijk ben jij dat ook. Dat maakt het leven zoveel gemakkelijker, om een ??zielsverwant te hebben!

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Hengelo ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Lekkere dame Cindy78 (40)

mijn ogen zijn niet mijn enige pluspunt, daar heb ik er nog 2 van iets lager :-) Als je valt op een blondine met een leuke lach maar die wel even nodig heeft om los te komen maar dan ook er vol in duikt of op springt, dan ben jij bij mij aan het juiste adres. Al vraag ik mij wel af, waar jij uithangt?

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Hengelo ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Botergeile vrouw Mar*jolein (45)

je bent lekker spontaan, je gaat er graag op uit, je vind iets ondernemen leuker als je het samen kan doen, je weet hoe een romantische avond er uit moet zien!!!

♡ Donkerblond haar ♡ Slank postuur ♡ Hengelo ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Mooie vrouw Essie-He (45)

een sympathiek type, lief en vooral serieus. Een man die echt voor een relatie gaat en er tijd en energie in wil steken. Als je ondernemend en actief bent past dat goed bij mij. Leeftijd niet belangrijk en kinderen zijn welkom

♡ Zwart haar ♡ Slank postuur ♡ Hengelo ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Geile vrouw Buddyvoorm (45)

mijn huwelijk is geen probleem voor jou, je bent serieus en discreet. Je hebt fantasie en bij voorkeur intiem geschoren.

♡ Zwart haar ♡ Slank postuur ♡ Hengelo ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Eenzame vrouw Almira74OV (44)

je bent onder nemend. Echt geen muur bloem. Je houd van lekker eten en verschillende culturen dan ben je al op de goede weg..

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Hengelo ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Opgewonden vrouw Pleazeme (45)

ontvangen kan ik niet maar ik kan wel naar je toe komen. Ik spreek het liefste overdag af maar ook 's avonds kan ik me wel eens vrij maken. Je mag gerust jonger zijn dan mij, dat vind ik niet erg. Eigenlijk doet leeftijd er helemaal niet toe, als je maar geil en potent bent en van spannende dingen houdt.

♡ Gekleurd haar ♡ Slank postuur ♡ Hengelo ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Lekkere vrouw Lekkeresex (46)

ik zoek een lekkere stevige man of mannen die mij een heerlijke sex beurt willen geven ik kan zelf niet ontvangen maar kom graag bij jullie voor een hele beurt .en dat ik weer eens een lekkere orgasme hebt

♡ Bruin haar ♡ Gezet postuur ♡ Hengelo ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten
«1»