Maak je profiel aan

Rijpe cougars die in Zutphen, Gelderland wonen

Hete oma Bre-Anna62 (55)

iemand die goed is en geen slechte houding heeft helemaal over zijn persoonlijkheid. Ik ben zeer positief over het leven. De man heeft een gelukkige geest nodig, is optimistisch en heeft een goede verantwoordelijkheid. Iemand die van een goed bedrijf kan genieten en ook de bron kan zijn van goed gezelschap.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Zutphen ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Hete vrouw YadeNice (43)

ik zoek dus iemand die mij kan neuken tot ik klaarkom. Het maakt mij helemaal niet uit of je jonger of ouder dan mij zou zijn, zolang je maar 18 bent of ouder. Je moet echter wel een lekkere harde geile lul hebben als je mij zou willen neuken. Dat is eigenlijk mijn enige vereiste. Als jij het mij wel zou willen

♡ Zwart haar ♡ Slank postuur ♡ Zutphen ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Leuke vrouw Eigensmaak (46)

tja wat kan ik allemaal wensen? Ik vind het belangrijk dat iemand me respecteert zoals ik ben en me niet probeert te veranderen. Dat is echt een punt voor mij. Als jij dan ook nog eens aanhankelijk (lichamelijk) en lief bent zit het vast goed tussen ons.

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Zutphen ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Mooie vrouw Catewoman0 (44)

je zou leuk moeten zijn om de hele tijd bij te zijn, me alle aandacht te geven en alsjeblieft niet tegen me te liegen, want ik hou niet van mensen die tegen me hebben gelogen. Ik ben heel eerlijk en dat zou jij ook moeten zijn!

♡ Zwart haar ♡ Slank postuur ♡ Zutphen ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Lekkere oma Sabienn (57)

ik hoop een man te ontmoeten die net als ik gek is op sex en die daar ook flink wat ervaring mee heeft. Een man die niet verlegen is.

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Zutphen ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Lekkere vrouw Sennakloos (42)

creatief, ambitieus, liefdevol, grappig, gek, kietelig, met leuke hobbies, een leuk leven, leuke vrienden en een fijne familie. Dat ben jij zo ongeveer, maar dan ook met andere kwaliteiten natuurlijk hihi, ik wil geen standaard lijstje maken ofzo maar moet hier toch iets neerzetten haha. ik hoor het

♡ Gekleurd haar ♡ Gezet postuur ♡ Zutphen ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten
«1»