Maak je profiel aan

Cougar Chicazh uit Capelle aan den ijssel daten

Meer informatie over deze mooie moeder
Naam
ChicaZH
Leeftijd
48 jaar
Woonplaats
Capelle aan den IJssel
Provincie
Zuid-Holland
Land
Nederland
Lengte
173 cm
Kleur haar
Blond
Kleur ogen
Blauw
Postuur
Slank
Laat ik het kort houden, je bent een gezellige leuke man, en daar ben ik nu juist naar op zoek
Date Maken

Eenzame moeder Priscillaa (50)

ik wil dat mijn man eerlijk en respectvol met mij is. Ik wil dat mijn man mijn leven is. En ik weet zeker dat ik alles aan mijn liefdevolle toekomstige partner kan geven. Ik waardeer kwaliteiten als eerlijkheid, humor, sterk karakter, verantwoordelijkheid, vrijgevigheid en trouw. Heb jij al die kwaliteiten

♡ Zwart haar ♡ Slank postuur ♡ Pijnacker ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Lekkere moeder Hornyelena (48)

ik hoop dat we het beste uit elkaar kunnen halen. Laten we elke dag speciaal maken als we samen zijn en voor die geweldige toekomst gaan. Ik zal alles voor je doen, ik zal voor je zorgen en van je houden. Ben je klaar voor een nieuw avontuur met mij?

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Pijnacker ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Leuke moeder Beth295 (51)

je kunt omgaan met een dominante vrouw en zal jezelf laten verleiden. Je bent altijd in voor een leuk spel waarin we allebei de regels bepalen. Als jij het ideale type voor mij bent, zal ik je met beide handen stevig vasthouden.

♡ Donkerblond haar ♡ Slank postuur ♡ Ammerstol ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Lekkere moeder Ammmy2u (48)

een vrije type man die ook kan doen wat hij maar wil. Een man die geen angst heeft. Een man die risico's durft te nemen. En ik zit altijd in jouw gedachten.

♡ Donkerblond haar ♡ Slank postuur ♡ Lexmond ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Hete moeder Julienne70 (47)

wel, het begint met een vriendschap toch? Dus ik wil dat je een grappige kerel bent die weet wanneer hij ook serieus moet worden. Ik ben op zoek naar een man die liefdevol en zorgzaam, eerlijk en avontuurlijk is.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Bergambacht ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Geile moeder HolyHolly0 (50)

ik ben op zoek naar een man die trots is en ambities heeft. En een man die verantwoordelijk en dapper is. En ik hoop dat we het goed met elkaar kunnen vinden, maar hoe dan ook zullen we dit goed laten verlopen?

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Benthuizen ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Opgewonden vrouw LuckyMeAur (46)

je houdt ervan dingen te doen die normaal zijn of preutse mensen niet willen. Dat is wat je onderscheidt van de anderen. Ik wil dat we normale seksvrienden zijn en ik vind het niet erg als je je pik in een of al mijn gaten wilt stoppen.

♡ Bruin haar ♡ Dik postuur ♡ Hendrik-Ido-Ambacht ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Eenzame vrouw SaayLr (46)

je bent zo'n goede man als je me mee uit eten wilt nemen. Ik wil meer over je weten en dat is zo'n succes dat ik je kan vertellen. Ben je dat nu ook van plan?

♡ Donkerblond haar ♡ Slank postuur ♡ Goudriaan ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Lekkere moeder Mary23 (47)

gewoon om een ??perfecte tijd te hebben is alles wat ik wil en alles waar ik om vraag. Gewoon een man die me liefde toont en samen een leuke tijd doorbrengt, is leuk. We kunnen samen op reis of een wandeling is ook goed.

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Alblasserdam ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Lekkere moeder BeattieB (49)

ik hoop een heer te ontmoeten die een trouwe, loyale, attente en capabele man is. Ik hoop dat het andere deel van mijn toekomstige leven goed is opgeleid, verantwoordelijkheidsgevoel en lieve hart heeft. Hij zou een positieve levenshouding zoals ik moeten hebben en gehechtheid aan het gezin moeten

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Strijen ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Mooie vrouw Bo712018 (46)

ik heb een man nodig die begripvol is en me gelukkig kan maken, een goede vriend die er altijd is als ik hem nodig heb! Ik hoop dat er nog steeds eerlijke mannen zijn!

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Oostvoorne ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Mooie moeder MissEleono (51)

ik hou van iemand die me kan ondersteunen in alles wat ik wil. Ik hou van een man die me kan aanmoedigen. Ik hou van de man die me alle positieve kanten van het leven zal laten zien

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Naaldwijk ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Sexy moeder XxEdith197 (47)

als jij echt zou willen weten hoe ik proef en waar ik naar smaak, dan is daar maar één oplossing voor. Mij snel een bericht te sturen! Jij bent geen gecompliceerd type en hebt thuis ook geen relatie waar je rekening mee hoeft te houden. Want ik ben echt op zoek naar een man die het meeste van

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Leiden ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Botergeile moeder SweetLex-i (50)

ik heb iemand nodig die voor me kan zorgen en zijn aandacht kan tonen. Ik ontmoet graag iemand die lief en zorgzaam is, iemand die dingen wil doen die me gelukkig kunnen maken. Een volwassen en verantwoordelijke man die de kleuren graag in mijn leven terug wil brengen.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Capelle aan den IJssel ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Lekkere moeder Stevviee (49)

ik ben op zoek naar mijn prins charming, het is oke als je niet de mooiste bent. Het belangrijkste is loyaal en eerlijk. En een man die me nooit zal verlaten.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Geervliet ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Lekkere vrouw LeightonH (45)

hallo schat Ik hou van heldere dingen, ik hou vooral van de oprechtheid, maar bovenal hou ik van verrassingen. Heb je de laatste tijd veel liefdesbrieven ontvangen? Waarschijnlijk is dit niet de eerste, maar ik hoop dat jij degene bent die ik het leukst vindt. Ik hou van lieve woorden, ik hou van ontbijt

♡ Rood haar ♡ Slank postuur ♡ Poortugaal ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten
«1»
ChicaZH
Laat ik het kort houden, je bent een gezellige leuke man, en daar ben ik nu juist naar op zoek