Maak je profiel aan

Rijpe cougars die in Den helder, Noord-Holland wonen

Opgewonden moeder Soesjaa (50)

als jij in de spiegel kijkt zie je iemand die lief is, oprecht, eerlijk. Betrouwbaarheid staat voorop. Elkaar in de waarde laten ook. Voor mij is dat de basis van een fijne relatie. Ik kan het ook goed met iemand vinden die open is van karakter en houdt van een goed gesprek maar waarmee ik ook goed kan lachen.

♡ Bruin haar ♡ Dik postuur ♡ Den Helder ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Eenzame vrouw Cherub-Exx (44)

een man, geil en wild, die zoek ik. Iemand die net als ik gek is op seks, maar zelf ook sexy en aantrekkelijk is. Wilt uitproberen, nieuwe dingen ontdekken.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Den Helder ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Leuke moeder Jelcke (47)

mijn dildo verveelt me en daar moet een harde pik in, zo eentje die ook lekker doorstoot en me laat genieten. Heb jij die pik voor me? Stoot jij hem hard in al mijn gaatjes?

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Den Helder ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Leuke oma HOTTamara (59)

jij bent een vent die van aanpakken weet, net als vroeger met je vriendinnetje maar nu zonder de remmingen die je toen had. We zijn moderner geworden en vraag gerust of je me mag neuken of anaal mag nemen. Heel graag. Het is lekker, waarom zouden we dat dan weglaten.

♡ Gekleurd haar ♡ Slank postuur ♡ Den Helder ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Opgewonden moeder Pretelisab (47)

heb graag een sterke persoonlijkheid om me heen, iemand die self-supporting en down to earth is, het leuk vindt om elkaar op te zoeken, maar ook z'n eigen tijd en ruimte nodig heeft. Dat wil ik namelijk zèlf ook nog graag. Als het gevoel goed is, vinden we elkaar tóch wel! Geen geclaim

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Den Helder ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten
«1»