Maak je profiel aan

Cougar Revelation uit Genk daten

Meer informatie over deze vlaamse oma
Naam
Revelation
Leeftijd
57 jaar
Woonplaats
Genk
Provincie
Limburg-be
Land
België
Lengte
176 cm
Kleur haar
Gekleurd
Kleur ogen
Grijs
Postuur
Slank
Het lijkt me leuk om iemand te ontmoeten die net als ik positief in het leven staat. Sinds ik prachtige reizen heb gemaakt door Vietnam en Thailand, wil ik zeker nog meer van de wereld zien. Ben je nieuwsgierig, stuur dan een leuk berichtje.
Date Maken

Vlaamse oma Lucky Jphi (56)

je bent een man die weet hoe hij mij moet waarderen en jij geeft me het gevoel dat ik belangrijk voor jou ben. Heb je zelf geen relatie en heb je alle tijd en aandacht voor mij?

♡ Rood haar ♡ Gezet postuur ♡ Hasselt ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma EssyB (54)

ik ben discreet als het zou moeten maar het gaat me vooral om het genieten en daar wil ik dus graag werk van maken. Echt genieten van elkaar en de mooiste dingen laten zien, dat is echt fijn!

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Lummen ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma Finetaste1 (54)

je zou moeten weten hoe je moet eten voor de dame die je leuk vond. En je weet wat shut up betekent als ik boos word. En je zou me niet boos moeten maken. En jij bent geen homo. Maar maak je geen zorgen, ik ben aardig.

♡ Bruin haar ♡ Gezet postuur ♡ Piringen ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma KarrleeyX (57)

een partner vinden met wie ik oud kan worden en een gezellige tijd kan hebben. Dat is het voornaamste in mijn ogen voor nu. Dus ik wil ons die kans geven en laat het niet graag onbenut voorbij gaan. Hoe denk jij daar dan over?

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Maasmechelen ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma SuperGilf6 (58)

een echte man die van het leven geniet,dat is waar ik naar op zoek ben. Een man die weet wat een vrouw geweldig vind en daar op in speelt. Ik denk dat we elkaar veel te bieden hebben als we willen. Jij ook?

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Meldert ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma Just Justi (55)

ik wil graag een man voor mezelf die ook net zo stout is als ik ben. Ik wil uitvinden of wij dat voor elkaar kunnen zijn. Ik wil het doen en seks hebben, dat staat vast. We moeten elkaar goed aanpakken en geven waar we naar verlangen!

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Oostham ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma Ursssulaxx (58)

je bent een erg aardige man die gepassioneerd is in wat je doet. Je bent ook gezinsgericht en je wilt dat iemand echt tijd met je doorbrengt. Als we vrienden worden, kan ik een heleboel dingen beloven die we samen kunnen doen.

♡ Blond haar ♡ Gezet postuur ♡ Neeroeteren ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma Louise62 (56)

zelfs als ik oud ben, hou ik ervan om te blijven groeien en leren. Ik wil een leven hebben buiten familie en werk. Het zal geweldig zijn als mijn sociale leven een mix is ??van familie-evenementen en kennissen uit werk of andere clubs die ik vrienden kan noemen.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Nerem ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma -Aurelia (59)

ik ben op zoek naar iemand die, net als ik zelf, leuke dingen wil doen. Iemand die niet de hele dag thuis wil zitten maar er een leuke dag van wil maken. Samen lekker kletsen en dineren terwijl we genieten van een goed glas wijn. Laat me weten hoe jij hier in staat.

♡ Gekleurd haar ♡ Slank postuur ♡ Kwaadmechelen ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma Jazz-Min (57)

als je van kinderen houdt, dan zijn we bedoeld om samen te zijn. Een vriend of meer dan vrienden die ik tot het einde van mijn leven kan doorbrengen. En er zijn een heleboel dingen waar we het over eens zullen zijn.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Wilderen ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma GGiennaaa (54)

zoekend naar een echt persoon, ik hou niet van doen alsof. Ik haat het echt, vooral die leugenaars. Ik hou van een man die behulpzaam is naar anderen. En gedreven.

♡ Rood haar ♡ Slank postuur ♡ Moelingen ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma Edyta (59)

laten we de dingen waardevol voor ons maken als we elkaar ontmoeten, ik ben er vrij zeker van dat dit het begin zal zijn van leuke dingen voor ons. Ben je hier om me alle dingen te geven die ik echt wil?

♡ Blond haar ♡ Gezet postuur ♡ Meldert ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma Niimah (57)

ik ben opzoek naar iets wat echt is, een man die lief voor me is, en mij behandeld zo als het hoort. Ik hou er niet van als mannen niet serieus zijn en daar zal ik dan ook niet aan mee doen.

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Hendrieken ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma Aimeellie (56)

je kunt een intelligent gesprek voeren met deze oude dame. Je kunt iets anders bedenken dan 'hey', 'hallo daar,' ik hou niet van een saaie man. Ik voel me meestal slaperig als iemand saai is om tegen me te praten.

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Berbroek ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma Germaine06 (55)

ik heb geen bepaalde type voor ogen, zolang ik maar met jou kan lachen en dat jij positiviteit uitstraalt. Ik hoop dat het een beetje duidelijk is, want ik heb geen idee wat ik hier zou moeten invullen haha.

♡ Bruin haar ♡ Gezet postuur ♡ Beringen ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten

Vlaamse oma Poeliegenk (56)

ik heb niet veel eisen, zolang de seks maar goed aanvoelt en wie weet zal het dan wel voor herhaling vatbaar kunnen zijn. Ik hoop dat jij dan wel een beetje ondeugend bent. ;)

♡ Bruin haar ♡ Gezet postuur ♡ Genk ♡ Rookt niet ♡ Geen tattoo ♡
Cougar Daten
«12»
Revelation
Het lijkt me leuk om iemand te ontmoeten die net als ik positief in het leven staat. Sinds ik pracht